Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak mi strasznie smutno bo chyba rzucił mnie chłopak

Polecane posty

Gość gość

w piątek się widzieliśmy, wieczorem nie napisał nic po spotkaniu... niby jesteśmy umwieni na jutro ,ale mam przeczucie ,że nic się nie odezwie :( strasznie mi smutno...

Gość gość
dałaś mu

Gość gość
no chyba bo cos za długo się nie odzywa :(((

Gość gość
up

Gość gość
To Ty do niego napisz i problem z glowy...Gdzie jest powiedziane,ze tylko i wylacznie chlopak moze napisac??Jak raz Ty to zrobisz,to nic sie nie stanie,najwyzej nie odpisze i juz.

Gość gość
a poza tym to,ze pare dni sie nie odzywa nie musi oznacza,ze zaraz Cie rzucil...moze nie ma czasu,jest czyms zajety,uczy sie??? ludzie,nie przesadzajcie,nie kazdy ma wiecznie telefon przy sobie i wysyla 234899872368 sms-ów na dzień;-///

Gość gość
no nie odzywa się cały weekend( choć on z drugiej strony w weekendy tak ma ,że rzadko się odzywa) ,ostatni było nawet miło jak sie spotkaliśmy , nie rozumiem :( mam panikować?

Gość gość
ten weekend akurat mało nastrajał do randek... jeżeli się denerwujesz to napisz Ty albo poczekaj spokojnie

Gość gość
ja do niego ostatnio za często pisałam pierwsza więc muszę chyba czekać :( nie chcę być jakaś natrętna

Gość gość
No to prawda, że mało nastrajał , on poza tym w weekendy czasem nie pisze, ale smutno mi , mam jakieś złe przeczucia, tym bardziej ,że sptykamy się krótko tylko z 1,5 miesiąca

Gość gość
autorko, wyluzuj. jeśli mu juz dałaś to pewnie się nie stara i pisze tylko jeśli mu się chce, jestes pogotowiem seksuaylnym. tak czy siak jakby mu zależało to by często pisał. facetom opada zapał gdy dostaną już co chcą. typowe. lepszy jest wiec sponsoring bo obydwie strony od razu umawiają się na seks, a kobieta zamiast słodko pierdzących smsów żeby dała się przelecieć dostaje kasę.

Gość gość
21:23- no super pocieszyłas mnie niesamowicie :O

Gość gość
up

Gość gość
no widzisz, dobrze wyczułam że już mu dałaś. a jak wyglądasz? jesteś ładna? jeśli tak to chociaż znajdz sobie bogatszego faceta. też mu będzie chodziło o seks ale chociaż cos z tego będziesz miec

Gość gość
no raczej ładna bo faceci zwracaja na mnie uwagę... ale mnie nie chodzi o kasę

Gość gość
a ten akurat biedny nie jest bo na kierowniczym stanowisku, ale nie chciałam od niego kasy, co prawda stawia nam obiady, kino, wiezie mnie gdzie chcę nawet kilkaset km ,ale nie płaci mi

Gość gość
to jak ci nie chodzi o kasę to faceci zawsze będą cię mieć za darmo, a w zamian dostaniesz kłamstwa że cię kochają i gacie do wyprania. chcesz tego?

Gość gość
niby nie... nie chce kłamstw , nie musze też prac jego gaci bo nie jest to ten etap , narazie to dopiero prawie 2 miesiace

Gość gość
skad wiesz czy bylibyscie szczesliwi?moze po roku by powiedziala ze jakby to bylo wspaniale jakby cie wtedy rzucil?otrzasnelabys sie z pierwzego uderzenia i zyla swoim zyciem

Gość gość
jak się dowiesz, że Cię zdradza to będziesz żałować, ze go sama wcześniej nie rzuciłaś. nie ten etap? a jak będzie właściwy etap to już będziesz jego praczką? nie wystarczy że jesteś prywatną dziwką?

Gość gość
a niby po czym wnosisz ,że zacznie mnie zdradzac?

Gość gość
każdy facet zdradza jeśli ma okazję. większość z nich specjalnie szuka tej okazji (w internecie, klubach, chodza po burdelach itp). lepiej bądź czujna albo od razu daj sobie spokój.