Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zdawał CPE?

Polecane posty

Gość gość

Kto zdawał CPE? Z czego sie uczyliscie ? Jak było ?

Gość gość
zdawałam i było ok, chodziłam na kurs przygotowawczy do TFLS, szkoła ma dobrych lektorów, którzy od lat w tym siedzą więc potrafią dobrze przygotować

Gość gość
Ja ostatnio ukończyłam kurs do CPE w TFLS i muszę napisać, że poziom zajęć był bardzo dobrze ułożony, zajęcia piątkowe ( dodatkowe) nastawione na konwersacje. Najbardziej pasowały mi konwersatoria, które jednak pomagają ogarnąć sprawy mówienia. Native Speakers z dużym doświadczeniem, potrafią nie tylko zachęcać do mówienia, ale sprawiają, że zajęcia są zwyczajnie ciekawe.

Gość gość
Skończcie już z tą żałosną reklamą tfls. Porzygać się można. ...

Gość gość
Dla mnie Szkola Tfls jest jedną z najlepszych warszawskich placówek. Razem ze Szkola metodystów stanowią grono najlepszych szkół językowych . Swietnie przygotowują do egzaminów i nie tylko . Polecam piątkowe konwersacje z nativem.

Gość gość
Jeśli chodzi o przygotowanie do CPE to mogę się wypowiedzieć, bo przygotowywałam się u nich w zeszłym roku. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to był strzał w dziesiątkę. Solidnie przygotowano mnie do tego egzaminu.

Gość gość
inteligentni ludzie potrafią się przygotować sami, frajerzy płacą szkółkom :D

Gość gość
Szkoła TFLS koncentruje całą swoją uwagę na nauczaniu na najwyższym poziomie, dzięki temu zajęcia prowadzone i nadzorowane są przez najlepszych specjalistów. Udało mi się zdać po kursach w tej szkole zarówno FCE i CPE. Polecam Szkołę TFLS i jej lektorow.

Gość gość
Zgadzam się w 100%, jeśli chcesz dobrze zdać CPE to tylko w TFLS. Byłem tam na kursie i zdałem wzorowo. naprawdę warto, polecam.

Gość gość
Podsumowując liczne miejsca i placówki językowe to najlepiej skorzystać w Warszawie jednak z TFLS. Grupy są małe, stały nadzór metodyka, Pani metodyk często odwiedza lektorów podczas zajeć, aby wszystko było ok. Prowadzone są testy progresywne, aby motywować do pracy. Jest spora dawka konwersacji z native speakers, którzy dodatkowo ( poza pakietem godzin ) poprawiają akcent i wymowę oraz wzbogacają słownictwo. Uważam że TFLS jest najlepsza jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminów do FCE, CAE i CPE.

Gość gość
zdawałam CPE i zdałam całkiem dobrze, przygotowywałam się w TFLS - polecam

Gość gość
w Tfls przygotują do każdego egzaminu

Gość gość
ja też przygotowywałam się w TFLS i nie narzekam

Gość gość
TFLS to bardzo dobra szkoła polecam, bo mają bardzo dobre wyniki w zdawalności egzaminów

Gość gość
Mnie doskonale przygotowano na kursie w szkole TFLS. Zadałem egzamin CPE po pół roku przygotowań. Najpierw sam się trochę szkoliłem, a później zapisałem się do TFLS. Kurs jest dobrze zorganizowany. Grupkę miałem 4 osobową, co mi odpowiadało. Szkoła zapewnia egzaminy próbne, co również pomogło mi wyeliminować błędy na egzaminie.

Gość gość
Chodziłam na kursy przed wyjazdem za granicę, musiałam mieć certyfikat aby dostać tam prace. Po kilku miesiącach nauki w TFLS z powodzeniem zdałam certyfikat CPE.

Gość gość
Ja chodziłam na kurs do tfls gdzie mnie dobrze przygotowali. Często były robione testy z poprzednich lat. Lektor wiedział co robi i miał pojęcie o przygotowaniu do egzaminu.

Gość gość
Szkół w Warszawie jest dużo ale osobiście wybrałam taką która istnieje już ponad 20 lat na rynku czyli szkołę TFLS. Bardzo mi pasowały tam zajęcia. Kurs był intensywny a do tego pomimo iż miałam zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 godziny dostałam w gratisie dodatkowy pakiet godzin w postaci konwersacji z nativem. Taki kurs i przygotowanie do egzaminu nie często występuje w szkołach. Ale nic dziwnego, skoro Szkola Tfls gwarantuje zdanie egzaminów.

Ja zdwalam kilka lat temu. wczesniej chodzilam rok na kurs przygotowawczy. Wystarczy systematyczna nauka i mozna zdac bez problemu :)

Gość gość
Zdawałam CPE po kursie w TFLS i dobrze mi poszło. Dobrze uczą w tej szkole. Polecam!

Gość gość
Ja chodziłam do TFLS ale na CAE i kurs był bardzo fajny. Ciekawe zajęcia, lektor bez zarzutu. Wszystko jak należy i to za całkiem rozsądną cenę.

Gość gość
Według mnie najlepszym wyborem jest szkoła TFLS. Chodziłam tam na kurs do CPE i egzamin zdałam bez problemu. Teraz chodzę na kurs włoskiego. Polecam

Gość gość
Najlepiej to jednak wybierać takie szkoły, które specjalizują się w przygotowaniu do egzaminów i mają najwyższe statystyki zdawalności egzaminów bo to o czymś świadczy... Ja właśnie w taki sposób wybrałam szkołę tfls.

Gość gość
tak, TFLS jest całkiem niezła jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminów

Gość gość
TFLS specjalizuje się przygotowaniu do egzaminów i szkoła ma dobre wyniki, bo lektorzy trzymają wysoki poziom.

Gość gość
Polecam TFLS, zwłaszcza jeżeli chcesz przygotować się do egzaminów CAE lub TOEFL. Ja u nich oba te kursy zaliczylem i z uzyskaniem dobrych wyników z tych egzaminów nie miałem żadnych problemów. Polecam także ze względu na to, że mają w promocji darmowe kursy i konwersacje z nativami.

Gość gość
Ja mogę polecić kursy w szkole TFLS. Szkoła ma ogromne doświadczenie i renomę. Ja chodziłem do nich na kurs ogólny, a potem na CPE. Egzamin zdałem bez najmniejszego problemu. Bardzo poprawiłem swój speaking dzięki konwersacjom w TFLS. Jak dla mnie szkoła jest świetna, spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Gość gość
Już 3 semestr chodzę do TFLS na angielski. Mam super lektorów, zarówno polskiego jak i nativa. Wysoko ceniona szkoła i wysoki poziom.

Gość gość
Ja mogę jak najbardziej polecić szkołę TFLS. Zacząłem właśnie kurs CPE i już po pierwszych zajęciach wiem, że trafiłem na odpowiednią szkołę. Zajęcia bardzo ciekawe, lektor miły, fajna atmosfera - polecam.

Gość gość
Polecam szkołę językową TFLS w Warszawie. Naprawdę świetne zorganizowane lekcje i bardzo dobrzy nauczyciele. Uczyłem się tam przez wiele miesięcy i byłem zadowolony. Umiejętności językowe znacznie wzrosły.