Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zdawał CPE?

Polecane posty

Gość gość
Uczyłam się w TFLS w Warszawie. Szkoła bardzo dobra, trzymają poziom nauczania, no i mają świetnych lektorów. Sama przyjemność chodzić na takie zajęcia, tym bardziej, że i atmosfera jest miła.

Gość gość
Ode mnie duży pozytyw dla TFLS. Szkoła, która naprawdę uczy języka, nie samych regułek, ale przede wszystkim uczą mówić. Polecam.

Gość gość
chodziłem na kurs do TFLS i polecam mają dobrych lektorów, nie miałem problemów z egzaminem

Gość gość
Ja mogę polecić kursy w szkole TFLS. Szkoła ma ogromne doświadczenie i renomę. Ja chodziłem do nich na kurs ogólny, a potem na CPE. Egzamin zdałem bez najmniejszego problemu.

Gość gość
zapisałem się do TFLS na kurs przygotowawczy do egzaminu CPE, jeśli ktoś jest zainteresowany takim kursem to polecam, bo jest naprawdę dobry, mam spoko lektorkę, dużo materiału ogarniamy na zajęciach

Gość gość
Dobrze uczą w TFLS. Super jakość nauczania. Ja jestem zadowolona że tam poszłam, wreszcie kurs naprawdę mi coś dał a nie jak do tej pory że pieniądze najczęściej nie były warte jakości nauczania.

Gość gość
ja mogę polecic kursy w szkole TFLS, to dobra szkoła z długoletnim doświadczeniem, podoba mi się to, że w szkole TFLS jest dobry dostęp do native speakerów i w ofercie szkoły jest dużo konwersacji i to bezpłatnych, według mnie nie ma lepszego sposobu na naukę języka obcego jak kontakt z żywym językiem

Gość gość
Ja chodzę do szkoły TFLS jest to jedna z lepszych szkół do jakiej trafiłam, są małe grupy i dobrzy lektorzy, zajęcia są bardzo ciekawe i nauka idzie mi gładko

Gość gość
Polecam zapisac się do TFLS. Ja bylem i egzamin zdałem bez problemu. Kurs jest dobrze zorganizowany. Grupkę miałem 4 osobową, co mi odpowiadało. Szkoła zapewnia egzaminy próbne, co również pomogło mi wyeliminować błędy na egzaminie.

Gość gość
Polecam TFLS, bo jest naprawdę świetnie. Lektorzy uczą aktywnymi i ciekawymi metodami.

Gość gość
Od dwóch lat chodzę do TFLS i jestem bardzo zadowolony. Atmosfera w szkole jest super, lektorzy świetni, bardzo otwarci i sympatyczni. Na zajęcia chodzi się z dużą przyjemnością. Nie zamieniłbym na żadną inną szkołę. Polecam.

Gość gość
Chodziłam do TFLS i jestem zadowolona, bo były efekty. Kurs był dobrze przygotowany. Gramatyka była i to się przydaje, ale był duży nacisk na konwersacje.

Gość gość
zdawałam i było ok, chodziłam na kurs przygotowawczy do TFLS

Gość gość
Bardzo polecam TFLS, przystępna cena - jedna z lepszych na rynku, zajęcia prowadzone są przez lektorów z wielkim zaangażowaniem, dużo materiałów dodatkowych, wysoki poziom nauczania.

Gość gość
Polecam szkołę TFLS. Zajęcia bardzo efektywne - angażujące dyskusje przełamujące barierę swobodnego mówienia, ciekawe metody nauki gramatyki i poprawności wypowiedzi oraz przesympatyczna atmosfera. Nauczyciele bardzo mili, motywują do dalszej nauki.

Gość gość
Polecam TFLS. Dobra szkoła. Lektorzy uczą dobrze i fachowo.

Gość gość
Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny. Szybko przełamałam barierę i po kilku miesiącach mogę porozumiewać się bez problemu

Gość gość
Polecam TFLS. Bardzo dobra szkoła, szczerze moge polecic zarówno zajęcia indywidualne jak i grupowe

Gość gość
Polecam TFLS. Profesjonalna obsługa w sekretariacie i nauczyciele z pasją. Nauka może być przyjemna :)

Gość gość
Polecam TFLS. Fachowe podejście do ucznia, ciekawe metody nauczania, grupę miałam małą także fajnie się pracowało.

Gość gość
również zdawałem w TFLS i mogę polecić.

Gość gość
polecam tfls

Gość gość
Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny, wysokie zaangażowanie i dobre podejście lektorów.

Gość barann

Polecam TFLS. Bardzo dobrzy lektorzy, miła i kompetentna obsługa biura. Do tego dogodna lokalizacja szkoły.

Gość Kaja

Chodzę już drugi miesiąc na kurs angielskiego do szkoły TFLS i potwierdzam wszystkie pozytywy na temat szkoły. Super podejście lektorów, fajna, bezstresowa atmosfera, zajęcia zawsze ciekawe, prowadzone z pomysłem, nigdy się nie nudziłam. Zdecydowanie polecam!

Gość dodo
Dnia 29.01.2019 o 11:15, Gość Kaja napisał:

Chodzę już drugi miesiąc na kurs angielskiego do szkoły TFLS i potwierdzam wszystkie pozytywy na temat szkoły. Super podejście lektorów, fajna, bezstresowa atmosfera, zajęcia zawsze ciekawe, prowadzone z pomysłem, nigdy się nie nudziłam. Zdecydowanie polecam!

Potwierdzam, świetna szkoła. Polecam!

Gość gosc

Ode mnie duży pozytyw dla TFLS. Szkoła, która naprawdę uczy języka, nie samych regułek, ale przede wszystkim uczą mówić. Polecam.

Gość hela

Bardzo podoba mi się nauka w TFLS. Zajęcia są zawsze bardzo ciekawe, grupki małe, fajnie zgrane, polecam Panią Martę, dobrze potrafi nauczać.

Gość piona

Ja się uczę w TFLS, szkoła mi bardzo odpowiada - dużo przerabiamy materiału, ciekawie są prowadzone zajęcia, co jakiś czas urozmaicenia. całkiem ok to wygląda! polecam!

Gość Tomek

Polecam TFLS. Sposób prowadzenia zajęć nastawiony na konwersacje. Mała grupa - dzięki temu każdy z uczestników ma wiele okazji do mówienia. Muszę przyznać, że z każdymi kolejnymi zajęciami rozmowa po angielsku przychodzi mi coraz łatwiej.