Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TĘSKNOTA ZA BYŁYM

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, minęły 4 lata od mojego rozstania z moją pierwszą, szaloną, piękną i nieszczęśliwą miłością. Zerwał ON, właściwie nie znam powodu. Raz miałam okazję go poznać, ale zabrakło mi odwagi, żeby o niego zapytać. Bałam się, że to mnie zrani. Od 3 lat mam innego chłopaka, a on inną dziewczynę. Powiedzmy, że jestem szczęśliwa. Jednak, gdy tylko go spotkam, minę na ulicy to nie wiem jak się zachować, ściska mnie w żołądku, wracam do domu i chce mi się po prostu położyć i płakać... Wracają wszystkie wspomnienia. Kiedyś, jeden jedyny raz od rozstania, przypadkowo spotkaliśmy się na imprezie. On był ze swoją lubą, a ja swym. Powiedział wtedy, że tęskni i żałuje. Najgorsze jest to, że był pijany i nie wiem czy to skutek upojenia czy szczerość. Mój problem polega na tym, że nie wyleczyłam się do końca z niego. Kocham swojego obecnego mężczyznę, ale same wiecie jak to jest z pierwszą miłością... Ogromny sentyment usmiech.gif Chciałabym wiedzieć co u niego, chciałabym porozmawiać, chciałabym jakoś odnowić kontakt. ALE NIE CHCĘ PSUĆ ICH ZWIĄZKU ORAZ SWOJEGO. I jak mam to zrobić? Numeru telefonu nie mam, chociaż myślę, że to nie problem załatwić, gg usunęłam, fb nie posiada. Myślę, że taka zwykła rozmowa, świadomość tego, że jest szczęśliwy z nią, jakoś by mi pomogła. Nie chciałabym nawet, żeby o niej wiedziała jego dziewczyna ani mój chłopak. CO MAM ZROBIĆ? Myślicie, że w ogóle by odpisał? Czy olałby mnie, myśląc, że chcę zniszczyć jego związek? Czy w ogóle jest sens załatwiać numer? Nie mam pojęcia co robić. Jestem rozbita na miliard częścI pierwszych. PS. Wczoraj go widziałam na cmentarzu. Stąd te rozterki...

Gość gość
monika.lolik@o2.pl Napisz.

Gość gość
Nic sie nie dzieje bez przyczyny,widocznie tak mialo byc i juz.Jak bedzie chcial,to sam do Ciebie napisze.Nie mysl,nie zalamuj sie,nie pisz,olej to.Nie warto wracac do tego co bylo,idz do przodu.

Gość gość
Moje zdanie jest takie zajmij sie swoim zwiazkiem i nie wchodz z butami w czyjes zycie tylko dlatego ze nie radzisz sobie ze wspomnieniami bo mozesz tylko duzo stracic a nic zyskac.

Gość gość
Wiem, ze i tak chyba nie starczyloby mi odwagi, zeby do niego napisac, wiec bede sie dalej meczyc z tymi uczuciami :( Moze nawet nie mam za czym tesknic.