Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem na drodze do tego ?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo możliwe, że jestem na drodze do zakochania w nauczycielu ... Mam mętlik w głowie Czy ktoś zechce o tym porozmawiać ?

Gość gość
A czego uczy i ile ma lat? I czym Cie tak rozkochal? :)

Gość gość
Uczy polskiego, ma 35 lat Ciężko mi powiedzieć. Już na samym początku roku szkolnego (uczy mnie pierwszy rok) go polubiłam. Miły, dowcipny, pomocny, bardzo lubiący młodzież, wyluzowany a do tego niezwykle inteligentny. Tak się ułożyło, że zostałam najlepszą uczennicą z polskiego, on ma takie podejście do nauczania, że zaczęłam uczyć się jego przedmiotu z zapałem. Na początku w ogóle nie myślałam o zakochaniu, po prostu bardzo go lubiłam jako nauczyciela i tyle. Jednak ostatnio zauważyłam, że gdy się uśmiecha to mi miękną kolana ... Widzę w nim pewne "wady" jeżeli chodzi o wygląd, ale nie myślę o nim. Urzeka mnie jego sposób bycia, uwielbiam jego uśmiech ... Czy jestem w drodze do zauroczenia ?

Gość gość
Kochana, zauroczona juz jestes z tego co piszesz. To mile uczucie i dosc niewinne i postaraj sie, zeby bylo platoniczne. Raczej nic z tego nie bedzie, bo jest duzo starszy, uczy Cie i nie bedzie ryzykowal pracy, jesli w ogole widzi Cie w ten sam sposob. A tych wszystkich wspolnie spedzonych godzin nikt Ci nie odbierze i jeszcze tyle ich przed Toba, zazdroszcze :)

Gość gość
Widzisz, on ma żonę i żeby było śmiesznie, to wiesz co ? Ona jest jego byłą uczennicą :p Ja nie liczę na nic z jego strony, jestem po prostu szczęśliwa kiedy go widzę i kiedy widzę jego uśmiech. Wiem, że jest szczęśliwy i chociaż czasami czuję "ukłucie zazdrości" gdy widzę go z żoną to w gruncie rzeczy nie mam z tym problemu :p To takie "szczeniackie zauroczenie" :p Czuję się wspaniale, kiedy ze mną rozmawia, uśmiecha się i mnie chwali i to mi wystarcza

Gość gość
No, wlasnie tego Ci zazdroszcze :) Tego oczekiwania na spotkanie, milego uczucia kiedy go widzisz i motylkow w brzuchu, kiedy sie do Ciebie zwraca albo smieje. Korzystaj z urokow tych uczuc, bo zwykle przemijaja. Smieszne, ze wyszedl za swoja uczennice, to ile ona ma lat? :D

Gość gość
p**********a małolato :D

Gość gość
Jest od niego jakoś 9 lat młodsza, zaczęli spotykać się jakoś po jej maturze Trochę śmieszne, ale z drugiej strony fajnie, że znalazł miłość dzięki swojej pasji :)

Gość gość
Umówcie sie na seks analny, to ciąża nie grozi

Gość gość
bardzo śmieszne, padłam ^^