Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W końcu poznałem dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Pisałem tutaj kiedyś że pracuje na budowie i nie mam odpowiednich okazji aby poznać dziewczynę i tak oto pomogłem losowi i trafiłem na ładną brunetkę lecz problem w tym że nie ma pracy.. No chyba muszę szybko pomóc jej znaleźć zanim zacznie to mnie męczyć a w wyniku tego urwę kontakt . Co o tym myślicie ?

Gość gość
Co z tego, ze nie pracuje?

Gość gość
Pewnie - jak będziesz robił zakupy w jakiś sklepikach popytaj czy ekspedientki nie potrzebują itp. Od czegoś trzeba zacząć - powidzenia!

Gość gość
wsadz sobie w kaloryfer

Gość gość
Nie chodzi tylko o pieniądze ale głównie o to że ma zbyt dużo wolnego czasu a to między innymi psuje samopoczucie i wnosi niepotrzebne nerwy w życie co może prowadzić do nieprzyjemnych sytuacji

Gość gość
Ja Chce tutaj dobrze a Wy już o kasie myślicie :-O

Gość gość
Nie zajmuj sie czyims czasem wolnym, co za buc...

Gość Elgżbieta
A jak poznałeś tę ślicznotkę?

Gość gość
No chyba Twoim się nie zajmuje więc się nie czepiaj . Skoro sama mówiła że się nudzi bo zwolnili ją z pracy to chyba nic nie zaszkodzi jak jej trochę pomogę. Niby znamy się dwa tygodnie więc nie powinienem się jakoś angażować bo może w rzeczywistości sama tego nie chce ale zapytać jej mogę czy jej z tym dobrze . Jeśli tak to niech spada , nic nie pomoże w tym że jest ładna

Gość gość
Na przystanku się patrzyła, okazało się że chodziliśmy do tej samej szkoły . Jest z mojego wieku

Gość gość
To fajnie, ze chcesz jej pomoc, o ile ta pomoc jest faktycznie pozadana. Chore jest natomiast to, ze jesli nie bedzie chciala Twojej pomocy to ja skreslisz odrazu. Czy dobrze zrozumialam?

Gość gość
Jeśli stwierdzi że nie chce się jej pracować to tak , rozumiem że np chciałaby sobie trochę odpocząć od pracy no to ok czasami potrzebna jest przerwa ale jeśli wolałaby żeby chłopaka ją utrzymywał to zatocze duży okrąg i minę ją łukiem :p

Gość gość
No raczej, ze nie bedziesz jej utrzymywal. Ale jesli nie pracuje i nie musi, to niech sobie robi co jej sie podoba. Ale masz rozkmine, a pewnie nawet jeszcze sie z nia dobrze nie umowiles :D

Gość gość
Wczoraj się spotkaliśmy i nie było źle :p przynajmiej tak mi się wydaje , ogólnie dało się porozmawiać