Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara 43

czterdziestoletnie imprezowiczki czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Sara 43

Witajcie! Pewnie dostane nieźle po głowie , pewnie większość z Was to matki Polki skupione nad rodziną dziećmi (ja też je mam) ale ja szukam i chciałabym wiedzieć czy po czterdziestce jesteście na tyle atrakcyjne boskie i szalone by imprezować w klubach a do tego łamać serca małolatom lub odbierać uwielbienie Panów w swoim wieku , do tego być znienawidzone przez małolaty bo jesteście zgrabniejsze tańczycie bosko i seksownie. Chce wiedzieć kiedy kończy się Was czas a kiedy zaczyna czas siedzenia w domu ewentualnie spotkań na grillu u sąsiadów? Czy starzejecie się z klasą ( tzn jesteście stare obleśne raszple)czy też dbacie by nadal być westchnieniem dla mężczyzn? Jaka jesteś kobieto po czterdziestce?

Gość gość
Moja droga, sądząc po tym forum, kobiety które prowadzą taki styl życia mają swój własny pluton twardych, sterczących pał przypiętych do panów przed 30-tką, tak bardzo proszących się o odrobinę uwagi...

Gość gość
Rycząca czterdziecha heh do klubu seniora się zapisz a nie, na imprezie już nic już nie ugrasz, za dużo slicznotek, mlodziutkich i bardziej swiadomych niz myslisz.

Gość Zosiinka
Pewnie tak ale zależy to też od osoby. Niektóre będą schorowane,a niektóre pełne życia. Ja myślę, że 40 lat to wcale nie tak dużo:) Polecam stronę: http://klubseniora.pl/ szczególnie dla ludzi, którzy są samotni i potrzebują kontaktu z innym człowiekiem:)

Gość gość
te swiadome to te co juz daja doopy w wieku 12 lat , i przyjmą sper.mę każdego na twarz.Ot gimbaza :d