Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka211

Czy on już mnie nie kocha..?

Polecane posty

Witam Was wszystkie serdecznie... Moim problemem z którym się zmagam już od dwóch miesięcy jest jak w TEMACIE... miłość.. Boję sie ,że moja już powoli wygasa.. Oto cała historia. Jesteśmy z moim narzeczonym ze sobą już rok , od razu zamieszkaliśmy razem , na początku wszystko było wpsaniałe on był dla mnie niesamowicie czuły , miły , zabierałam mnie do kina , na kolacje , przytulał całował , planował ze mną swoją przyszłość , nawet mi się oświadczył ..to były pięknę chwilę. Jednak od dwóch mieisiecy mam wrażenie ze cos sie zmienilo , teraz gdy jest w pracy pisze mi jedna czy dwie wiadomosci na odczepnego gdy kiedy wydzwaniał co chwile zabiegając o mój czas, nie ma już mowy o nagłym wybuchy namietnosci , czulości z jego strony...w ten weekend po raz pierwszy podniosl na mnie rękę;( było to pod wpływem alkoholu więc mu wyvaczyłam , nie umiem od niego odejść, przestał ze mną rozmawiać , porusza tylko tematy o d***e marynie , pogodzie , tv... , nie przytula mnie nie wychodzi ze mną na randki, nie dba o mnie ... Brakuje mi wsparcia, czułych gestów , gdy chce z nim o tym porozmawiac zlosci sie unosi gniewem...czy to jest tak ,że jasię staram a on już tego nie docenia , ma za dobrze? czy on mnie jeszcze kocha?

Gość gość
Napisz coś więcej o Waszej relacji, jak się toczyła na przestrzeni czasu. Były jakieś problemy, kłótnie? Jakieś inne rzeczy które mogły mieć na niego wpływ? Bo tak to ciężko stwierdzić.

kłotnie? oj tak , ostatnio jest ich coraz więcej , tyle ,że wcześniej on nie podnosił na mnie głosu teaz drze się , wyżywa na mnie , tak jakbym robiła mu krzywdę , w piątek po imprezie halloween dał już upust na maxa swoim emocjom , zaczął mnie dusić i uderzył. Pozniej przepraszał , był pod wpływem alkoholu wiec twierdzi ze nie byl sobą.. ale ciezko zapomniec. kiedys pokazywal mi tel , nie mia na nim hasła a teraz nosi go przy sobie jak skarb... sama nie wiem juz co myslec..

chciałam z nim budować swoją przyszłość , założyć kiedyś rodzinę ,dorobić się wspólnego mieszkania , może zaczął mnie nie nawidzic gdy zaczełam go upominać ,żeby zmienił pracę bo w obcenej za mało zarabia , i że się nie stara absolutnie aby nam zapewnić jakis standard za pare lat, zyje z dnia nad zien...

Gość gość
juz cie nie kocha

Gość gość
.......w ten weekend po raz pierwszy podniosl na mnie rękę;( było to pod wpływem alkoholu więc mu wyvaczyłam , nie umiem od niego odejść, przestał ze mną rozmawiać ....... Xxxxx Jestes chora psychicznie ?