Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie dostane ładną kurtkę albo kożuch na zime?

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule:) Może polecicie mi jakiś sklep?

Gość gość
temat trudny na pewno będą cię nogi boleć

Gość gość
no wiem wiem, dlatego aby zaoszczędzić sobie bólu nóg, proszę o sprawdzone rady ;)

Gość olgazgdanska
Jaką kwotą dysponujesz? Ile masz lat? Ile wzrostu? Jaki tryb życia prowadzisz - gdzie pracujesz (w sensie czy w eleganckim miejscu czy na luzie możesz być ubrana)? Poruszasz się komunikacją miejską? Jaki masz typ urody?

Gość gość
mam 168 cm wzrostu (zwzyczaj noszę buty na 10 cm obcasie) - jestem szczupła, długie nogi, duży biust. Ciemne oczy, ciemne długie włosy. Mam 26 lat i szukam czegoś ciepłego ale zarazem eleganckiego:) Na razie nie pracuje. Dysponuję kwotą do 3.000zł

Gość gość
Zaraz poleci link z allegro :D

Gość gość
Ok, to w takim razie możesz poszukać czegoś w ochniku. Tam są takie elganckie rzeczy. Mi się bardzo podoba np. ten: http://sklep.ochnik.com/plaszcz-damski-tkd08z14-1610.html. Uważam, że jest idealny na zimę. Ale jeśli wolisz coś bardziej zwracającego uwagę to może jakieś futro? Świetne płaszcze ma też marka COS i są w zdecydowanie pszystępniejszych cenach - makcimum 600-700 zł za płaszcz. Proste kroje, dobre materiały, ascetyczne wykończenie, mi się bardzo podobają:)

Gość gość
gość dziś Właśnie nie wiem czy ten płaszczyk z ochnika nie jest zbyt "czarny" bo sama naturalnie mam bardzo ciemne włosy i oczy, i nie chciałabym wyglądać jak czarna plama. Właścicie to szukam czego z futrzanym kołnierzem. Zobacze zaraz tą marke COS, to polski producent?

Gość gość
ps. a możesz podać link na stronę internetową producenta (COS) ?

Gość gość
Jaka perfidna reklama :D

Gość gość
Może perfidna, ale podoba Wam się w ogóle ten kożuch?

Gość gość
uouo

Kupilam bezposrednio kozuch, kilka kurtek na futerku, pilotki dla mèza, od producenta z Nowego Targu. Znalazlam go par lat temu w necie, telefon do niego to 601369142. Pan Wojciech Chowaniec. Zeszlej zimy znajoma zamóeila u niego kozuszek. On wysyla pocztą, za pobraniem. Wczesniej wysyla zdjècia róznych fasonów. Jesli chodzi o rozmiary, to jak siè nosi np.L, to kozuch tez L. Mozna odeslac i wymienic, gdyby nie pasowal rozmiar. Super lekkie i modne kurtki i kozuszki. To nie te cièzkie kozuchy z dawnych lat. On duzo wysyla do Niemiec. Polecam, a ceny naprawdè rozsądne.

Gość gość
urszak a ma swoją strone internetową?

Kiedys mial, ale teraz chyba nie ma. On ma firmè, masè zamowien i nie ma czasu i potrzeby, by prowadzic strone. Zadzwon, pogadaj, powiedz, zetelefon napisala na forum taka babka, co zamawiala kozuch i kurtki pilotki na polnocne Mazury:) Wtedy tam mieszkalam:) A znajoma zeszlej zimy zamawiala kozuch z Iławy, dalam jej telefon do tego pana. Fajny mily facet, zadzwon i pogadaj. Ja i mąz jestesmy od kilku lat mega zadowoleni z jego wyrobów.