Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liame

zioła od których urosły mi piersi

Polecane posty

Gość liame

Jem kozieradkę , piję koniczynę i koper włoski oraz czarnuszkę, do tego wszystkie te ziółka zalałam oliwą z oliwek , musiało trochę odstać, i dwa razy dziennie smaruję, a raczej masuję piersi , no i zaczęłam ćwiczyć. Po trzech tygodniach z miseczki A mam C, jestem zaskoczona i szczęśliwa. Co wy na to? Dacie wiarę?

Gość gość
Na k****a też działa? Chciałbym z moich 19 cm zrobić 22 :classic_cool:

Gość gość
debil!!!!

Gość gość
Pan wyżej owszem jest debilem, ale ciężko się nie podniecić ze świadomością, że tak można...

Gość liame
można , szukałam , grzebałam , i opcja z ziołami wydała mi się nie szkodliwa, i spróbować nie zaszkodzi. Na różnych forach czytałam że podobno działa ale nie znalazłam nikogo kto konsekwentnie stosował to przez dłuższy czas. Chciałam się przekonać, a operacja może nie będzie konieczna.

Gość gość
po 3 tyg. taki efekt?? chyba ściemniasz :o

Gość gość
jak długo wykonujesz ten masaż? te 2 razy w ciągu dnia? po ile minut?

Gość gość
w ziola wierze, ale w az tak szybki efekt nie. w 3 tygodnie urosly Ci cycki o 2 rozmiary? to jest wrecz anatomicznie niemozliwe, w ciazy nawet tak szybko nie rosna :o

Gość liame
nie , nie ściemniam , mogę sobie odpuścić pisanie o tym chciałam aby dziewczyny które bardzo chcą, polecam, naprawdę widzę efekt i moje stare staniki poszły w odstawkę. A napisałam dlatego ponieważ wszędzie jest napisane że te zioła działają , ale nie znalazłam wpisu od kogoś kto naprawdę stosował przez dłuższy czas , i czy były efekty czy nie . Piszę bo u mnie są.

Gość gość
spoko, nie unos sie :) po prostu trudno w to uwierzyc :P

Gość gość
haha co za blef :) dokładnie, jak ktoś napisał wcześniej - to anatomicznie niemożliwe albo po prostu nie wiesz jak wygląda miseczka a i miseczka c a najlepiej jakbyś wkleiła zdjęcie sprzed i w trakcie kuracji, ale zapewne nie masz zdjęcia piersi sprzed kuracji? przecież i tak jesteś anonimowa

Gość gość
a ile masz lat autorko? bo moze Ty jeszcze dojrzewasz i dlatego taki skok :D

Gość liame
rano i wieczorem wcieram olej, trochę minut aby się wchłonął kozieratkę zjadam 4 razy dziennie po łyżeczce (obrzydlistwo) ale dodaję do małej ilości mleka i przechylam jak alkohol, koniczynę koper i czarnuszkę zmieszałam i dwie łyżeczki zalewam ciepłą wodą i popijam (można przywyknąć)jak wypiję dolewam wody i tak aż esencja staje się wodnista

Gość gość
napiszesz jak dokładnie przygotować te mikstury?? prosze prosze prosze :)

Gość gość
Nie, nie damy wiary. Jakby to było takie proste to nie byłoby operacji plastycznych.

Gość gość
ile miałaś w biuście przed rozpoczęciem kuracji? a ile masz teraz?

Gość gość
Glupota nie boli!

Gość gość
ale zaraz zaraz, bo trochę chaotycznie piszesz... jaki olej? chodzi o tą oliwkę zmieszaną z tymi wszystkimi ziołami? ile to musi odstać ta mikstura? i oprócz tego do picia te zioła z wodą? podaj w ogóle jakiegoś maila do siebie plissss :)

Gość gość
Dokładnie. Wklej foty autorko. Na pewno masz jakieś starsze zdjęcie z nagimi cyckami, bo teraz prawie każda kobieta taką fotę ma :P Zrób do jeszcze zdjęcie aktualnego ich wyglądu . I wtedy wklej tu dwie foty to będziemy mieli porównanie.

Gość liame
Więc tak! Urodziłam dzieci, nie jestem małolatą . Nigdy przedtem nie ubolewałam nad rozmiarem biustu, po prostu inne wartości się liczyły. Zostałam zdradzona przez dupka mężusia z moją koleżaneczką paszkwilem ale ma duże .Obwisłe do pasa ale....takie jakie dupki lubią, i to mi dał do zrozumienia. Odtąd zwariowałam na punkcie małych piersi, nie broń Boże dla męskiej k***wki ale dla siebie i szukałam metod i sposobów. Byłam gotowa się wypchać ale najpierw muszę spróbować inaczej. Ja też byłam sceptyczna, ale ktoś mi powiedział że jak nie wierzę w zioła to mam zjeść muchomora. I tak zaczęłam. Zdjęcia mam, ale nie dla gości idiotów,

Gość gość
Liame podeslij mi jakiś kontakt do siebie na nibyksiezniczka91@wp.pl bardzo mi zależy na dokladnych szczegolach z góry dziekuje 🌼 :)

Gość liame
Dla tych które są wytrwałe, ja jestem zdesperowana więc....... Koniczynę kozieradkę i ziarno kopru ( ja wsypałam sporo do słoika, bo chciałam moc) zalałam oliwą i wstawiłam do lodówki na 3 tyg. Podobno musi naciągnąć. A resztę tak jak pisałam, kozieradkę kupuję mieloną, łyżeczkę zalewam mlekiem , jadłam suchą ale się nie da bo przykleja się do podniebienia, więc tak wymyśliłam. Jest gorzka. Ale co tam.... zioła piję tak jak pisałam. Co do wcierania oliwy poszukajcie w necie masaż piersi i ćwiczę

Gość gość
Piersi rosną i nic w tym dziwnego. Spróbuj elektrostymulacji brzucha po 2 tyg. zabiegów 3 razy w tyg. rosną że aż boli. Po dwóch takich seriach w ciągu 1,5 roku 5rozmiarów urosły.

Gość gość
ok, dziekuje 🌼 :)

Gość gość
Kozieradka heheh Czarownicom dziekujemy

Gość liame
Dam wam znać co dalej, do wiosny trochę czasu mam i mam nadzieję że będą jeszcze fajniejsze. Mam zamiar chodzić bez biustonosza, co działa na mężusia kuwisia niech się ślini .... i tyle jego co sobie popatrzy. Jeśli zniszczył rodzinę dla obwisłych , i baby desperatki, paszkwila to mu pokażę.!!!

Gość gość
dlaczego dla gości-idiotów? :( przecież i tak jesteś anonimowa co za problem wkleić zdjęcie bez twarzy tudzież z zamazaną twarzą? no proszę cię, przynajmniej wtedy uwierzymy, ze ta kuracja jest skuteczna. ps. tutaj już dziesiątki kobiet wklejało zdjęcia swoich piersi do oceny itd. a na tym temacie i tak są głównie kobiety

Gość gość
Kozieradkę to ja zjadam na infekcję kataralną Wtedy kiedy czuję nadmiar wydzieliny i ból gardła jak mi taka gula rośnie w przełyku -zjadam mielone ziarna zapijam sokiem czy wodą i z głowy.

Gość liame
Tak to w życiu jest kiedy od nas samych ważne są dzieci , zakupy , obiadki, opłaty, święta ,porządki , i mężusie przychodzący zmęczeni od kochanek .....och sorry z pracy! Nie mamy siły poświęcić czasu dla siebie, a coś takiego to dyscyplina, i mobilizacja. A odkąd odstawiłam łajdaka tak mi się więcej czasu zrobiło. I tak kurzu nie ganiam , a satysfakcja jest. ROSNĄ i to jest motywacja. Do leniwych nie należę, a to nie dla leniwych. Ale parę tyś w kieszeni zostanie, i naturalne .......teraz idę do mego ,,spa''