Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić by się odwalił ode mnie adorator

Polecane posty

Gość gość

co zrobić by się odwalił ode mnie adorator ,mam go dosyc ,ciagle do mnie pisze aa ja nie mam ochoty z nim pisać mam go DOSC i ciagle się denerwuję jak do mnie pisze ,co zrobić by go odpędzić od siebie

Gość gość
powiedz że jesteś lesbijką i podoba ci się jego matka

Gość gość
po co z nim pisalas na forum motoryzacyjnym ?

Gość gość
nie no chcę być kulturalna nie bd z sb idiotki robić ale już mnie wkur.... nic do niego nie dociera co za nachalny typ

Gość gość
Najlepszy sposób to nie odpisywać, a jak go nie lubisz i nie interesują Cię jego uczucia to możesz mu napisać żeby s/p/i/e/r/d/a/l/a/ł na drzewo

Gość gość
Ojj mialam i mam to samo. Był jeden okropny przypadek. Nawet lubiłam chłopaka, ale ni.c więcej. Tyle ze on był tak zakochany, ze kiedy powiedziałam mu, żebyśmy się do siebie nie odzywali był załamany i płakał na zajęciach. Często próbował sie niby zabić, więc próbowałam czegoś innego niż przekonywanie go, żeby sobie odpuścił czy nawet kazanie mu s*******ac, wtedy nie powiem mialam małe poczucie winy widząc chłopaka zalamanego i błagającego o szanse. On naprawdę błagał. Postanowiłam robic z siebie kretynke, żeby sie odkochal Trochę to trwało ale ostatecznie poklocilismy sie i on juz wcale nie błagał o wybaczenie, mija pol roku i przechodzimy obok siebie obojętnie. w obecnej sytuacji powiedziałam chłopakowi, ze to nie ma sensu i juz nie zachowuje sie dziecinnie jak tamten, przyjął to na klatę. Jeżeli masz doczynienia z takim jak ja wtedy zrób to co ja, bo innego wyjścia nie ma, poza czekaniem, aż zjawi sie jakas inna. Chyba wiesz na czym polega robienie z siebie kretynki?