Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytulanie

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli facet nie przytula kobiety choć ma do tego sposobność oznacza że chemii całkowicie brak?

Gość gość
Proszę napiszcie coś!

Gość gość
chyba tak - niestety

Gość gość
Mamy skomplikowaną sytuację. On jest bardzo zamknięty ale czy rzeczywiscie brak kontaktu fiz oznacza klapę? Pociszy ktoś?

Gość gość
To znaczy różnie, jak się słabo znają to - facet zastanawia się jak ona to odbierze, czy czasem jej nie przestraszy, czy jej się nie narzuca itp. lub ostatecznie może nie widzi w niej kobiety.

Gość gość
Mamy skomplikowaną sytuację. On jest bardzo zamknięty ale czy rzeczywiscie brak kontaktu fiz oznacza klapę? Pociszy ktoś? Jej kobieto, Ty mu pokaż jak może być miło, jak się przytulacie. Naucz go przytulania, otwórz na dotyk.. Nie rozumiem, przecież ten Twój facet potrzebuje bliskości, ciepła, jak Ty chcesz ognisko domowe rozpalić, dom stworzyć, jak w nim nie będzie ciepłą osobą. Przytul tego swojego faceta, go, posmelaj, pocałuj...

Gość gość
Nie jesteśmy w zwiazku. To skomplikowane. Dużo rozmawiamy na bardzo osobiste tematy. Tak wyszło że mnie pocieszał, chcialam zeby mnie przytulil ale odmowil :-(

Gość BornToBeWilde
Jeśli jest niedoświadczony to może być bardzo niepewny i przestraszony twojej reakcji. Wysyłaj jasne komunikaty w stylu "Jeśli chcesz możesz mnie objąć". On może mieć dużo chemii i strasznie się napalać na ciebie, jednocześnie tężejąc z niepewności siedząc bliżej niż 50cm od ciebie. Delikatnie subtelnie go zachęcaj jeśli chcesz go oswoić i Ci zależy.

Gość gość
Nie jest niedoswiadczony. Oboje jestesmy w związkach jeszcze...Ja się w nim chyba zakochalam. Nie wiem co on czuje. Jest bardzo mily ale nie okazuje uczuć. Ja też nie bo bardzo boję się odrzucenia.

Gość gość
Płakałam, on mnie pocieszał, poprosiłam zeby mnie przytulil a on "nie mogę tego zrobić". :-(

Gość gość
Chyba nie mam szans :-(

Gość BornToBeWilde
No to dobrze zrobił. Powiedział że nie może. Pewnie jego kobieta tego by nie zrozumiała. Uważam, że ryzykujesz szukając i wkręcając sobie jakieś uczucia do niego chociaż obydwoje jesteście w związkach. To jest nie fair i mści się w przyszłości. Nie można wejść do nowego wagonu nie wychodząc z poprzedniego. Czystość sytuacji daje ci czystość intencji i upraszcza życie. Proste życie jest łatwiejsze i generuje mniej cierpienia.

Gość DKL
Facet jest lojalny a nie jakiś szmaciarz. Ma kogoś a nie obmacuje inne laski.. Jak zaraz napiszesz, że mówi, że Cię kocha- to będzie znak, że ciągniesz tylko temat, dla samej rozmowy, wymyślając hostoryjkę.

Gość gość
napalasz się na faceta który sercem jest z inną ,ohyda

Gość gość
Po co ma cię przytulać, facet ma dziewczynę, ty faceta, a dotyk może tylko skomplikować całą sprawę i gość ma rację że odmówił, a ty się tak nie napalaj na niego, albo zakończ tą znajomość dla własnego dobra.

Gość gość
To prawda nie powinnam tak robić. Wcale dobrze mi z tym nie jest wbrew pozorom.Mój zwiazek się kończy a on sam chce poświęcać mi czas, sporo do mnie pisze. Niewiele o sobie mówi. Ale przyznał że nie jest szczęśliwy. ..A ja się tak straszenie zakochalam. ..chyba tylko calkowite zerwanie kontaktu mogloby pomodz. Czuję się fatalnie :-(

Gość gość
Zwroc sie do ksiedza ?

Gość gość
Dużo rozmawiacie na różne tematy, pociesza Cię.. no to lipnie. wynik tego taki że on traktuje Cię jak siostrę. Nie zaczyna się związku od tworzenia sytuacji w której jedno musi pocieszać drugie. Potrzebowałaś kogoś komu możesz się wyżalić i słuchaniem Twoich żali miał się zauroczyć? Wszystko nie tak zrobiłaś.