Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proste sposoby na relaks

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli rozluznicie mięśnie , to poczujecie się o wiele inaczej i lepiej Spokojniejsi,zrelaksowani,rozluznieni Odkąd nauczyłam się rozluzniać, nauczyłam się masażu głowy,dłoni i stóp , moje problemy z migreną się zmiejszyły.W internecie znajdziecie wiele zdjęć z opisem ktore punkty na dłoni odpowiadają za co, np. za zatoki,mózg,twarz,wątrobę,oczy,itd. Teraz zawsze jak leżę i odpoczywam chociaz pare minut,albo przed snem,to cała się rozluzniam i robie sobie masaż dłoni,stóp,masuje ręce

Gość gość
Mój najulubieńszy sposób na relaks w warunkach domowych to zawsze była kąpiel w wannie w gorącej wodzie z ulubionymi zapachami i kosmetykami. Poza domem sauna . Teraz niestety wanny nie mam:( uważam że dla kobiety to bieda nie mieć wanny-ja już się tak nie relaksuję od 6 lat i nie wychodzi mi to na dobre. Co do migren to najlepszy sposób na migrenę to 2aspiryny bayerowskie musujące popite mocną niesłodzoną herbatą.

Gość gość
Ja lubię się wybrać wczesnym popołudniem aby sobie poleżeć i ogrzać się w saunie,jestem wtedy przeważnie jedyna osobą w całym obiekcie.

Gość gość
sauna... to moje marzenie :) też uwielbiam się wygrzewać w saunie, co prawda nie mogę tam siedzieć w nieskończoność, bo mam chyba nadciśnienie, ale generalnie bardzo lubię sobie skorzytsać z tego dobrodziejstwa. Zastanawiam się nawet nad tym, zeby nie zainwestować w taką saunę przy domu. Czytałam, że http://www.akvafalo.pl/ zajmuje sie takimi przedsięwzięciami. Miał ktoś może kiedyś z nimi do czynienia?

Gość Gabrycha969
Mam kolezankę która ćwiczy jogę i twierdzi ze to ją relaksuje. Parę razy spróbowałam poćwiczyć z nią, ale niestety to nie dla mnie:) Znacznie łatwiej rozluźniam się podczas długiej kąpieli lub ulubionej muzyce http://fm.tuba.pl/gatunek/Blues .A jak jest ciepło to lubimy z chłopakiem pójść na spacer, pokarmić kaczki:)

Gość gość
Ja polecam wyszukać na youtube filmiki asmr i sobie puścić w słuchawkach.