Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tablet

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko do osób znających się na elektronice. Chce kupić notebook lub tablet, taki mały do pracy. Muszę mieć tam exela i worda, co do notebooka do wiem że działa na zasadzie laptopa, ale czy na tablecie można otwierać dokumenty tekstowe, jak wgrać programy. Nie znam sie w ogóle na tych sprawach. Nie potrzebuje tableta do gier.

Gość gość
Bardzo chciałbym Ci kotku pomóc bo wyglądasz na miłą dziewczynę, ale niestety :( nie wiem.

Gość gość
autorko tematu, jestem Marcin, a Ty kotku jak masz na imię?:)

Gość gość
Na Androida jest darmowy odpowiednik MS Office - WPS Office (dawniej Kingsoft Office) Bez problemy mozna działac na plikach Worda i Excela :), tyle że trzeba się nauczyc obsługi programu

Gość gość
Dziękuję za informacje :)

Gość gość
Proszę bardzo kotku:)

Gość gość
Lapa se kup! Też miałam wiecznie ten problem Mam w domu tablety i inne gadżety a z małym lapkiem w torebusi biegam po mieście i pracuję W telefonie mam podgląd na zlecenia a jak muszę popracować to lapa wyjmuje i kilka sekund i wszystko zrobione Te wszystkie androidy to do zabawy dobre! Laptop malutki i windows to jest to czego potrzebuje aktywna kobieta

Gość gość
He he he Ty masz internet w pralce na pralce w zlewie pod zlewem dosłownie wszędzie?:D

Gość gość
A mogę prosić jeszcze o jakieś konkrety jaki byłby najlepszy laptop. Chodzi mi o taki właśnie mały do torebki. dzieki

Gość gość
10 calowy sobie kup! W zależności o zasobności portfela! Za 1800 juz fajny kupisz i z długą gwarancją powyżej 2lat!

Gość gość
Zwróć uwagę na firmę bo serwis jest istotny. Upewnij się że w razie awarii otrzymasz sprzęt zastępczy lub szybki zwrot gotówki byś mogła zakupić nowy sprzęt! To ważne jest!

Gość gość
Z telefonów to ja lubię Samsungi bo większość ma i dobrze słychać przez nie-kompatybilne są fonicznie, z tabletów tak samo a z lapów to nie mam ulubionych Miałam asusa Samsunga-dobry był Sony-też ok della Wszystko to to samo prawie i wszystko się psuje tak samo szybko! Jednak co firma to firma i zarówno Samsung jak i sony wywiązują się z umowy kupna sprzedaży i w razie konieczności zwracają koszty-co do czasu to prawo je reguluję i tutaj trzeba się maksymalnie uzbroić bo, czasu który przysługuje nikt sobie raczej nie skraca.

Gość gość
dzięki!