Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xMietek

czy byc z dobra kobieta ktorej nie kocham?

Polecane posty

Ale jest dla mnie dobra i czula? Czy lepiej byc z neurotyczka, ktora kocham?

Gość gość
anonimowe osoby mają stanowić o Twoim życiu?

Gość gość
geralt masz być z yen :(

Ale mam juz dosc tych zmiennych nastrojow, uciekania przede mna, cichych dni. Mam piekna, spokojna kobiete, a umieram z tesknoty za ta druga :-(

Gość gość
będziesz przyczyną nieszczęścia tej dobrej kobiety lub swojego przez tą złą, Pobiegaj za tą złą aż się wkurzysz i ci przejdzie po prostu gonisz króliczka kiedyś dojdzie do ciebie ze zycie z taką wariatką to udręka a z kolei życie z niekochaną to nuda. Teraz pomyśl co wolisz nudę czy udrękę:-)

Gość gość
A jeszcze nie tak dawno,gromy pociskałeś na swoją Agatę,a teraz piszesz,że umierasz z tęsknoty:(

Gość gość
Daj spokój obydwum :P

Gość gość
dobra kobieta to dziś rzadkość i skarb !

Gość x Mietek
Postanowiłem rozpędzić się i walnąć głową o ścianę. Czy to dobry pomysł?

Gość gość
Mietek najlepszy sposob! na stare lata będzisz jęczał, bo zle wybrales, bo neurotyczka zacznie cie wkurzac. ogarnij sie chlopie, a tej spokojnej daj spokoj, znajdzie lepszego, skoro ty nie potrafisz docenic tego co masz.

Gość Zizzu
Sama milosc nie wystarcza :(

Gość gość
jedynka

Gość gość
Oddaj mi :) ja mam pie...........tą dziewczynę, już wkrótce ex (dzięki Bogu :P) to się zamienimy. Dobra kobieta jest jak Media Markt kolego, czyli nie dla idiotów. Bierz moją, a ja będę Twoją nosił na rękach i doceniał :)

Gość żona xMietka
hej Mietek jestem niezrównoważoną kobietą o lekkim zabarwieniu osobowości borderline oraz skłonnościach histerycznych pod wpływem wielkiego stresu... szukam faceta... odezwij się proszę a gwarantuję, że zapewnię Ci niesamowite wrażenia na resztę życia...

Gość gość
a może to Ty jestes pier**** nie ona, i dzięki Bogu to ona przestanie być z Toba. Co za człowiek, pisać tak o swojej kobiecie. Sam ją wybrales..porażka

Proszę się nie smiać. Kobieta którą kocham jest osobowością border line. To nic miłego ani śmiesznego.

Gość gość
Czterdziecha,weż się przymknij z tym swoim nickiem xMietek!!Chyba już nikt nie nabierze się na Twoje brednie z Ruta70,czy słabsza genetycznie,albo Ekstrwagancja!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie dajcie się wkrecać w prowo Czterdziechy,żadnego Mietka nie ma,to ona wymysla historie i wali po coraz nowych tematach. Było trochę spokoju,moze w szpitalu była?

Gość gość
A to coś nowego Czterdziecha wymysliłaś-dotad Agatka wymyslonego przez Ciebie Mietka była introwertykiem a teraz bordeline?chyba pomyliłaś watki?

Gość gość
Poza tym Czterdziesiu Twoj wymyslony Mietek nie jest juz z Agatą,bo się rozstali i mieszkał u kumpla a potem zapraszał na parapetówkę do swojego wynajetego.hihihihi. Pomyliłaś 40-cho topiki?!

Proszę ni mylic mnie z 40chą. A w ogóle to idźcie do pośredniaka bezrobotne pomarańcze. Wspomóżcie babcie i dziadka, a nie tylko na ich emeryturach żerujecie. Albo pójdźcie drwa narąbcie, wegla z piwnicy przynieście, żeby staruszkom ciepło było. Wstyd! Do kościoła w niedzielę poszli i myślą żedobrzy z nich katolicy? Otóż nie! Dobrym katolikiem jest się poprzez uczynki, a nie klepanie pacierza!

Gość gość
a co do tego mają dobre uczynki i religia? Mietek jesteś pewny że baranek w ściane byl? może powtorz bo nie zadziałało.

Gość xMietek
Dobre uczynki są dowodem na to że praktykujący wypełnia przykazania boże. A wy pomarańcze jesteście bezmyślnymi wyznawcami kościoła i siejecie jedynie spustoszenie umysłowe i nienawiśc.

Gość gość
żal mi tej biednej dobrej kobiety :( pewnie jest bardzo zakochana w Tobie jak to zwykle bywa z tymi poczciwymi dziewczynami "anty-zołzami" :(:( i pewnie bardzo by cierpiała wiedząc, że psychopatyczny koczkodan ma dla Ciebie większą wartość :( biedna babka... szkoda tylko, że świadomie zdecydowałeś się wejść w tą relację i niszczysz niewinnego człowieka, któremu zależy na Tobie :( no ale w końcu to hobby facetów więc co ja się będę dziwić....

Gość xMietek
Ola walczyła o mnie kilka lat. nawet wyrwała mnie z pęt Agaty (tej poprzedniej). jest wspaniała. Nie obraża się, życie bierze na wesoło. Ale wciąż myślę o tej pierwszej.

Gość gość
nie nie kochasz najprawdopodobniej zadnej ale neurotyczka dostarcza ci mocnych wrazen a te rozpoznajesz

Gość gość
Mitek,przestań udawać faceta!!!!!przeciez wiadomo,że Ciebie nie ma tylko Czterdziecha wali z innego swojego nicka. Nie nabieraj chora kobieto ludzi!!asterko vel..itd,itp.

Gość gość
O jprdl, ta psycholka 40-cha się znów produkuje :D Ludzie, będzie fun :D

Gość xMietek
Smerfetko, ciebie chciałem bo jesteś kwintesencją kobiecości. Delikatna, ambitna, niezaradna. 100% kobietka