Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić ? dać sobie spokój ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem z facetem ponad 3 lata. Wszystko było dobrze dopóki nie poszłam do pracy. Pracuje w weekendy do popołudnia więc widuje się z Nim wieczorami. Wczoraj dowiedziałam się, że czas wolny spędza z jakąs dziewczyną, mówiąc mi, że jest w domu , u kolegi itp. Nie miał czasu bym przyjechała, dlaczego ? wyszło na to, że był z nią. Wgl nie mogę do niego jeździć bo ciągle jakaś wymówka. Wczoraj zobaczyłam wiadomość " musimy się w następny weekend też zobaczyć ;( " I co ja mam o tym myśleć ? ...

Gość gość
Ze on juz z toba nie jest....

Gość gość
Jak to co? No normalnie. Tamta dziewczyna nie zawsze może się z nim spotkać. A ty widocznie mu odpowiadasz-bo seksiliście się już prawda? Facet ćwiczy na tamtej jak tamta jest wolna i na tobie kiedy tamta nie może. To przecież jest standard u facetów-na kimś muszą a że tamta chętna i ty te to lubisz to on korzysta z okazji. Coś ci nie pasuje? Wolałabyś mieć go na wyłączność? Poszukaj innego a tego rzuć. A jak jesteś w stanie grać w tą grę to ci powiem że powinnaś też go wykorzystać ..pytanie tylko czy on się da...