Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kokietująca dziewczyna brata, strojem i zachowaniem

Polecane posty

Gość gość

Za każdym razem , gdy przychodzimy do mojego brata, jego laska albo ma extra dekold, albo super obcisłe legginsy, zawsze jest na co popatrzeć, nie widziałam jej nigdy ubranej elegancko tak, zeby nie odkrywać swoich cennych klejnotów, to stara kokietka, znam ją jeszcze z liceum, słyneła z niezłego przebiegu, ja jestem w ciąży i mnie wkurza, bo mój stary chodzi i sie na nią glapi, jestem zazdrosna, ostatnio powiedziałam, ze niech sobie idzie tam beze mnie i poszedł(wiecie hormony w ciazy, nie chciałam sie denerwowac, a wciązy nie wyglada sie seksownie), a dodam, ze ona lubi zonatych, bo mój brat sie dla niej rozwiodł, czasem sie jej obawiam....jest atrakcyjna, ładna, ciagle chodzi tak kokietująco ubrana, zawsze odgibana, a ja mam ciazowe doły:(nie ufam jej...jest typem laski, ktora lubi sobie udowadniac swoją wartosc facetami i ich wzrokiem na sobie skupionym, w koncu odbiła mojego brata jego żonie..

Gość gość
dekolT, ułomie :D

Gość Ilusiaa
ojej, nieciekawie by było jaby Twój wziął przykład z Twojego puszczalskiego brata :( Współczuję Ci ciężko coś poradzić, jak Twój tam lata bez Ciebie, pozostaje mieć nadzieję, że nie jest taką koorefką jak Twój brat

Gość gość
mój mąż nie jest kuureffa jak moj brat, mój brat Ma ochotę puknąć każdą młodą łądną swoja pracownicę, ja tez puknał jak u niego pracowała, wczesniej zdradził zonę z inna, Mój brat jest burakiem tak w ogole, bo nie szanuje kobiet, swojej żony nie szanował , gdy zaszła w ciaże odstawił, bo zbrzydła, jest wzrokowcem, jest bogaty i wydaje mu sie ze superprzystojny. Mój maż jest skromniejszy, ma brzuszek:)piwny, nie chodzi na siłownie i jest naprawde fajnym facetem, ale jak każdy...wiadomo, na uroki kobiet atrakcyjnych nie jest obojetny:) to normalne bo nie jest gejem, ale ja jestem zazdrosna, zawsze byslimy w siebie zapatrzeni, wiecie mówia, że zakochanych nikt nie tyka, ale jestesmy juz tyle czasu razem, ze zauroczenie mineło, miłosc została, ale juz nie mam go tylko dla siebie, jak na poczatku naszej znajomosci, gdzie potrafilismy przegadac ze soba noce i ich nie przespac....teraz zaczełam sie po prostu robic zazdrosna, a bratowa do skromniś nie nalezy, co nie ułatwia mi sprawy, ona lubi bcy w centrum meskiej uwagi, dlatego, zawsze ubiera cos"kuszącego"...ciagle kokietująco sie usmiecha..itd, lubi widac byc adorowana przez wszystkich facetow, a nie tylko mojego brata, dlatego wyzywajaco sie ubiera na codzien

Gość gość
jest wolność i każdy żyje jak chce, ta kobieta jest dorosła i jak chce może chodzic w miniówach, dekoltach , pokazywać obciśnięta bułkę z rowkiem , ma do tego prawo ja sie ubieram elegancko, zawsze spódniczka, żakiecik albo eleganckie spodnie i bluzeczka z kołnierzykiem, taki mam styl nie ma co marnowac swojej energii że jakas jest inna niech sobie będzie, niech pokazuje , ona widzi w tym sens życia, jest szczęśliwa, ja nie lubię facetów ku/rwia/rzy , lubię spokojnych w okularkach,niesmiałych i nie lubię facetów dusz towarzystwa, więc każdy jest inny , nie zadręczaj się tym że ona pokazuje du/pe czy cycki bo to nie ma sensu

Gość gość
Nie przesadzasz? Pewnie też byś chciała się wystroic i założyć dekolt, ale nie masz do tego warunków :D

Gość gość
no cóż, jak wzięłaś byle co za męża, to będziesz się męczyć. Zawsze znajdą się ladne i seksowne laski, to facet musi być na poziomie. Ty, widzę traktujesz męża jak ubezwłasnowolniony przedmiot, z którym można zrobić ci się chce. Trzeba zatem było lepiej wybierać a nie szukać winy w seksownym wyglądzie innych lasek.

Gość gość
Nie przesadzasz? Pewnie też byś chciała się wystroic i założyć dekolt, ale nie masz do tego warunków smiech.gif mam duze cycki wiec mam co pokazac i jestem zgrabna, ale jestem w ciąży, poza tym ja nigdy nie ubierałam sie wyzywająco, nie jestem z tych lasek, ja po prostu przy okazji, ze w miare wygaldam, mam tez swoje zainteresowania

Gość gość
jestem typem pasjonatki, mam swoje pasje i o nich wole gadac niz o modzie, nie sledze mody

Gość gość
Od kobiet oczekuje się elegancji i sex appealu. Sztuka dostosowania ubioru do własnych kształtów oraz miejsca i czasu do łatwych nie należy. Oczywiście nie każda wie co to znaczy i zazwyczaj wygląda jak zwykła k*rwa. Dlatego już po samym wyglądzie można z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić co dana niewiasta ma pod kopułą. Wiec sądze, ze dziewczyna Twojego brata pasuje do niego i ma tyle pod kopuła co on, czyli tylko seks, kasa i d*****nie

Gość gość
miedzy modna elegancja, a tania wulgrnoscią jest jednak roznica, jesli ktos wybiera tania wulgarnosc, to jest tani

Gość gość
Czy Ty myslisz, ze dla meza w ciazy nie jestes seksowna? Czemu sama nie ubierzesz bluzki z dekoltem, umalujesz it'd? Ciaza to nie choroba :) naprawdę sama lepiej sie poczujesz. Będziesz pewniejsza siebie i próbuj tak sie stroić :) jak zrobisz nowa fryzurę, umalujesz, ubierzesz fajna bluzkę czy cos innego, wymalujesz paznokcie to zobaczysz jak kobieco sie poczujesz i pewniej. Na mnie dziala :)

Gość gość
dziękuje Panu, ktory napisał ostatni komentarz, masz rację:) dziękuje zrobię, tak, ale wiesz jak to jest musze wymienic garderobę na zimę, bo brzuch dopiero rośnie, wiec jak pojade na zakupy to zaszeleje;)

Gość gość
mhh nieciekawie, radzę sie od nich odciąć,

Gość gość
Pewnie ty wczoraj tez zalozylas temat o dziewczynie brata w leginsach na cmentarzu.jezu jaka kretynka z ciebie! I jeszcze jedno.. Ja w ciąży wygladalam sexownie i świeżo,cala ciaze uprawialiśmy sex,bylismy tez na wakacjach,no i zawsze mialam ułożone wlosy, swieza cerę,fajne ubrania..zwlaszcza ze urósł mi tylko brzuch,nigdzie wiecej nie utylam,ale to trzeba dbać o siebie,a nie leżeć na kanapie i wpierdzielac za dwoje.

Gość gość
powiedz mezowi jeszcze dzos ze nie czujesz sie atrakcyjna przez ciaze i ze widzisz jak sie gapina tamta...i ze obiecujesz zgubic wszystko po ciazy i ze to tylko ciao a jego kochasz.

Gość gość
Jeśli mąz nie lubi d****owatych bab to nie pojdzie z nia do łózka a popatrzec sobie może ...tak jak Ty na przystojniachę z karoryferem

Gość gość
Pewnie ty wczoraj tez zalozylas temat o dziewczynie brata w leginsach na cmentarzu.jezu jaka kretynka z ciebie! I jeszcze jedno.. Ja w ciąży wygladalam sexownie i świeżo,cala ciaze uprawialiśmy sex,bylismy tez na wakacjach,no i zawsze mialam ułożone wlosy, swieza cerę,fajne ubrania..zwlaszcza ze urósł mi tylko brzuch,nigdzie wiecej nie utylam,ale to trzeba dbać o siebie,a nie leżeć na kanapie i wpierdzielac za dwoje Ojeju jakaś Ty idealna i przewspaniała, chcesz za to seksowne koronkowe gacie ze złota w nagrode?hahaha zebys mogła kusic męza? a masz coś w głowie oprocz tych zewnetrznych sprawach o ktorych piszesz?bo wydajesz sie pusta.. jesli wg ciebie oki jest lans wsrod krzyży na grobach:),Legginsy i dupka na wierzchu wsrod nekrologow...niezła perwera:) nie ma ma jak wtedy kusic męzczyzn stojacych z tyłu za toba hahaha

Gość gość
Jej mąż wcale czegoś takiego nie zrozumie: gość dziś powiedz mezowi jeszcze dzos ze nie czujesz sie atrakcyjna przez ciaze i ze widzisz jak sie gapina tamta...i ze obiecujesz zgubic wszystko po ciazy i ze to tylko ciao a jego kochasz. To Ty sama musisz się zmienić! A nie wylewać żale na męża, bo to jedynie może go wkurzyć, że go oskarżasz i zachowujesz dziecinnie! Weź się za siebie. Wg mnie kobiety w ciąży wyglądają sexy jeśli dbają o siebie. Dbają, czyli są ŚWIEŻE, pachnące, delikatnie wymalowane, ubrane w czyste ciuchy w twarzowych kolorach.

Gość gość
...Obecnie NASZE cmentarze są kiczowate , kolorowe , bajkowe. wcale nie przypominają miejsca spoczynku ...Kiedyś widziałam , jak kobieta przed sprzątaniem grobu zdjęła bluzkę i sprzątała grób w samym staniku:) MOIM zdaniem nie róbmy z cmentarza czegoś czym nie jest , pod ziemią spoczywają ciała ludzkie , które żyły chodziły po tej ziemi ,