Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Boska zaprasza

Polecane posty

Dzień dobry.Do kawy czekolada z chili.;-) ...a w sumie to na parapetówę przynosi się coś ze sprzętu kuchennego i zmrożoną już czystą.:-p ale co tam,wirtualnie mamy piątkowy wieczór.:-D

CiZia buziole wszędzie wypada 👄👄👄 No już nie mogłam patrzeć spokojnie na to co się tam dzieje:(..to sobie poszłam w dłuugą ;) Jak weekend ? ja krążyłam od cmentarza do cmentarza przez pół Polski..dziś muszę odpocząć ;)

Gość gość
0/10

Gość gość
spadać na erotyczny, tu nikt was nie chce, natretne babska !

Gość gość
taaaak, dowcipne :( zjeżdżac stąd

PSu witaj. A co to za chamstwo na dzień dobry?Człowiek uciekł by nie zwyrodnieć.:-D Mogę podać przepis na dobre ciasto,tutaj chyba pasuje,co?

Gość Boska z awatarem
Dawaj :) będziemy kręcić, ugniatać czy coś lepić ?

Tak dokładnie.Przepis prosty,a efekt murowany.:-D Niebo w gębie.Porwij się. O czym się rozmawia w ogólnej dyskusji?Po powitaniu boję się myśleć.

O wszystkim czyli o niczym?i to bez podtekstów?toż to nudniej będzie niż gdziekolwiek!:-D Flachę przyniosłam.zmrożoną.a ty ją w zamkrażalkę wpakowałaś? Taniec,śpiew,piękne kobiety i wodzirej bo boska się mebluje i nie ma czasu na zabawianie gości.:-p

Awuś toć ja zawsze wszystko na śpiewająco i tanecznie robię :P okna pamelami myję i wokół mopa niczym chromowanej rury się wiję:P ..no dobra przy niektórych czynnościach krzyczę :P:D

Boska coś do kopania mi kup,bo się zajadę.:-D:-D:-D Tutaj jakby się ludzie szybciej i częściej nudzą.A pan wyginający śmiało ciało taki na zamówienie to powiedz czym on by nas zaskoczył,jak nie wiadomo nawet czy majty zdejmuje.

Jak dla mnie to on może nawet w kasku być ;) i tak towar deficytowy :( Lepiej daj ten przepis..pieczenie lepiej mi wychodzi niż forumowanie :P

Można stworzyć kilka projektów,teraz tak tylko tematy się utrzymują. Albo wrócić do archiwum i zatopić się w przyjemnych wspomnieniach.;-) Ja z doskoku/w szpagacie/lotem koszącym zawsze miło pozdrawiam i ślę całuski.

Nie żegnałam się wcale!Przypomniałam,że mój ,,przegryw na cafe,, jest ograniczony Awka ani się waż usunąć! Szaro tutaj nawet pod tym względem,to fakt :-D Jak w takich warunkach liczyć na barwnych rozmówców?No ale nie znam większego wirtualnego optymisty od ciebie.