Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto Cie podglada na fb pomocy

Polecane posty

Gość gość

pomocy!!!!!!!! od jakiegoś czasu jest dostepna opcja że mozna sprawdzic kto cie podglada na fb ja z tej opcji chciam skozystac ale przyszl do mnie sms ze za k adze powiadomiienie bede placic 6.48 zł jakos tak wiec szybko wyslalam sms zeby zrezygnowac i teraz nie wiem czy sie placi za to podgladanie na fb czy to tylko taki pic na wode. ma ktos z was ta opcję jak to wyglada placi sie za to czy nie?

Gość gość
FB milion razy pisal, że nie ma takiej możliwości sprawdzenia. Ale skoro lubisz być nabierana, to płać :) Zamiast tego zafiksuj swoj profil, że nie jesteś widoczna dla obcych, przecież masz taką możliwość

Gość gość
Gosciu 10.07 jest taka opcja weszla od tego roku wpisz sobie w google kot cie podglada na fb i wyskoczy ci nowa strona trzeba podac swoj link profilowy potem nr teli z jakiej sieci sie na nr i po chwili przychodzi informacja cos tam ze koszt 6.....zl z kawalkiem i chcialam sie dowiedxiec czy rzeczywiscie sie trzeba za to placic czy to taki żart. Ma ktos z was moze te funkcję bardzo prosze o pomoc bardzo mi na tym zależy

Gość gość
A co to jest za strona? Ma ona cos zwiazanego z fb?

Gość gość
Tutaj jest takie coś do sprawdzania ... bit(kropka)ly/ZobaczKtoCiePodgladaNaFB

Gość gość
Wszystko to sciema i naciaganie. Wiele razy z fb się wypowiadali ze nie zrobią czegoś takiego.

Gość gość
Ludzie wystarczy wejść tutaj http://fbpodgladaj.pl?u=podgladamy ,wpisujesz swój profil czy coś i korzystasz, ja z tego korzystałam zupełnie za darmo, albo jakiegos smsa wysyłałam za 1,2 zł. nie pamietam dokładnie.tak czy siak to nie sa wielkie koszta.normalny fajny programik i wiesz kto Cię podglądał:)