Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anass

Mam trudną sytuację nie wiem co robić

Polecane posty

Witam mam 19 lat właśnie w tym roku skończyłem zawodówkę i od jakiegoś czasu wszyscy mnie namawiają żebym poszedł do pracy, to fakt chciałbym bardzo pracować ale jest jeden problem. Moim całym życiem jest sport piłka nożna kocham to robić tylko to mi sprawia przyjemność i nie chcę przestawać tego robić z powodu pójścia do pracy. Nawet gdybym dostał fajną dobrą płatną pracę to i tak bym z niej zrezygnował bo tylko sport się dla mnie liczy. Jedna dziewczyna mówi że to wstyd że nie pracuje że nie chciała by takiego chłopaka jak ja, i własnie tak ciągle myślę że nie mam szans nawet na dziewczynę bo nie pracuje tylko gram w piłkę, może ja jestem głupi albo nikt mnie nie chce zrozumieć pójdę wtedy do pracy jak nic z tego nie wyjdzie a wiadomo że trzeba pracować to jest oczywista sprawa ale narazie chcę tylko to robić bo ciągle myślę że przez to że nie pracuje jestem beznadziejny i nikt mnie za to nie akceptuje. Może ktoś napiszę na ten temat bo chciałbym się przekonać czy jestem jakiś debilem albo nieudacznikiem.

Gość gość
powiedz im że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem a za granice nie wyjedziesz bo jesteś patriota