Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puniek

Kafeteria tylko dla kobiet ???

Polecane posty

Gość Puniek

nie ma nic wspanialszego niż obserwacja tych wszystkich kobiecych wpisów i poznawanie psychiki kobiety. można wtedy dobrze poznać wroga a wtedy manipulacja jest już dziecinnie prosta!

Gość gość
musiałbyś być jeszcze inteligentny, a skoro twierdzisz, że to przerysowane forum dobrze oddaje rzeczywistość to tak nie jest. Lepiej sprawdź czy Ci ślina nie cieknie po brodzie.

Gość Puniek
o moją inteligencję absolutnie nie muszę się martwić sfrustrowana życiem pindo !

Gość gość
tak, tak, ja jestem sfrustrowana, a nie "facet" czytający babskie forum w nadziei, że uda mu się "zmanipulować" jakąś kobietę żeby zwróciła na niego uwagę :D

Gość Puniek
skoro udało mi się to z bodajże 11toma na tym forum a potem i w realnym życiu więc schemat jest ten sam. prymitywnie prosty !;)

Gość gość
I na czym na manipulacja polegała? Ktoś ci w te bajki uwierzył, mistrzu intryg? :D

Gość Puniek
to nie żadne intrygi ! wystarczy jedynie uderzyć w najczulsze miejsca kobiety jak miłość , romantyzm i parę słów na przydechu i już jest twoja !,)

Gość gość
Twoja, jak zaciągniesz sobie jej martwe ciało do domu, bo paść trupem ze śmiechu to jedyna reakcja jaka przychodzi mi do głowy kiedy myślę o "romantycznym mówieniu na przydechu". Jasne, są idiotki które byle czym się zadowolą, ale je może poderwać każdy przygłup, więc nie masz się czym chwalić.

Gość Puniek
nie bądź taka ważna ! wszystkie jesteście takie same bez względu na status społeczny czy wykształcenie ! nie obronisz się przed tym no chyba że jesteś schorowaną fanatyczną feministką ale z takimi to ja z kolei nie chcę mieć nic do czynienia !

Gość gość
Dobre sobie :D albo kobieta poddaje się twojej taniej "bajerze", albo jest schorowaną feministką. Nie, nie wszystkie jesteśmy takie same. Większość z nas widząc taki żałosny podryw w duchu płacze ze śmiechu.

Gość gość
Wiesz czym kobieta różni się od faceta? Wyglądem, tężyzną fizyczną ale nie zawsze;) Ilością testosteronu we krwi ale to też nie jest regułą! Poza tym niczym się nie różnimy aż tak bardzo drogi kolego! Kobiety są szybsze w myśleniu. Ogarniają więcej! Lepiej posługują się intuicją! Generalnie we wszystkim co nie wymaga użycia mięśni jesteśmy potencjalnie lepsze od mężczyzn bo mamy lepsze predyspozycje ku temu-ale! -Ale razem stanowimy TEAM nie do przebicia To znaczy!-Gdyby stworzyć trzy zespoły dwuosobowe kobita -kobieta, kobieta-mężczyzna i mężczyzna-mężczyzna i dać im zadanie wymagające tężyzny umysłowej to właśnie ten środkowy najlepiej by sobie poradził!

Gość gość
Warunek jest jednak jeden! Nie walczcie ze sobą nie konkurujcie i nie wytykajcie sobie słabych stron! Mężczyźni są wyjątkowi i kobiety są wyjątkowe a razem tworzą życie i tak jest dobrze!

Gość Puniek
jeszcze bajery nie rozpocząłem także nie możesz wiedzieć czy jest tania !

Gość gość
Już ten romantyzm na przydechu wystarczy - każda normalna kobieta szybko zorientuje się, że ma do czynienia z tanim bajerantem.

Gość Puniek
mylisz się skarbie. nie oceniaj tak szybko ludzi bo możesz się strasznie pomylić ! wyobraź sobie iż miałem w życiu takie przypadki że ludzie którzy wydawali się być totalnymi idiotami i niesympatycznymi stali się potem moimi najlepszymi przyjaciółmi !;)

Gość gość
Kolejny dowód na to, że jesteś casanovą za dwa grosze - do obcej kobiety mówisz per "skarbie"? Jak nie stawiasz włosów na żel to zacznij, będą pasować do zachowania.

Od miłości do nienawiści jeden krok..w drugą stronę też działa..macie duże szanse :D:D:D Puniek włączaj bajerę szybko ..pomarańczka z pazurem się trafiła..a takie najlepsze :P

Gość Puniek
Boska masz rację. ...pokazuje pazurki! ;)) a co do bajery to powiem Ci że każda bajera jaka by nie była jest sztuczna. najlepiej jak wszystko toczy się naturalnym torem zyciowym . wtedy żadna bajera nie jest potrzebna ;)

Gość gość
Naturalny tor wyklucza jakąkolwiek manipulacje, gubisz się w zeznaniach.