Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaaa

Życie seksualne. Pytanie do mężczyzn.

Polecane posty

Gość żonaaa

Hej. Mam męża. Kocham go i lubię się z nim kochać. Nigdy nie odmawiam. Jednak czuję, że jestem przez niego zdobyta.. wydaje mi się, że zbyt podaję mu się na tacy. Ostatnio zastanowiłam się i pomyślałam, że powinnam mu raz na jakiś czas odmówić a nie być na każde zawołanie. Jak Wy to odbieracie? I proszę, żebyście ocenili tę konkretną sytuację a nie np do Waszych związków. Bo jeśli Wasza kobieta często nie chce się kochać i to Wy zabiegacie o seks to wtedy stwierdzicie pewnie, że mam tak nie robić, bo pomyślicie o Waszym związku. Jak mężczyźni to odbierają?:)

Gość gość
Nie rozumiem pytania w ogole. Moja kobieta ma duzy temperament i przez 7 lat moze raz mi odmowila. Czesto inicjuje zblizenia. Ja tez raz sie zle czulem i odmowilem

Gość facet IQ130
najgłupsza rzecz jaką mogłaś wymyślić :o

Gość gość
Pytanie brzmi: Czy dla utrzymania jego zainteresowania mną powinnam raz np na miesiąc odmówić mu seksu, by czuł, że musi jeszcze mnie zdobywać a nie że zawsze mam ochotę i nie musi się starać. Chcę być dla niego pociągająca cały czas a to, że nigdy mu nie odmawiam może sprawiać, że on czuje, że może mnie mieć w każdej chwili i może nie być to pociągające na dłuższą metę.

Gość gość
Nie. Moim zdaniem powinnas byc interesujaca kobieta i z nim nie pogrywac. Najgorsze co mozna wymyslec to takie gierki wlasnie.

Gość gość
Może faktycznie głupie, ale wiem, że facet lubi zdobywać i często związki psują się, ponieważ kobieta okazuje miłość, ochotę na seks a facet czuje, że wszystko ma i nie musi się starać, dlatego myślę, że może być coś na rzeczy. Ale może pytanie powinnam kierować do kobiet, bo faceci często mogą nie zdawać sobie sprawy z tego, że kobieta dla dobra związku czasami im pomaga :)

Gość prawictwo pospolite 125
Kobieta wydaje sie pociągająca gdy facet ma do niej szacunek.. Jak zdobyć szacunek ? Tajemnica polega na tym , ze nie mozna być wysuszoną , zardzewiałą zmurszałą kobietą jak dziewczyny telewizji typu Magda Gessler czy Pieńkowska , bo wtedy twoja atrakcyjnosc spada. Faceci szanują atrakcyjne kobiety jak na przyklad ta poniżej : http://www.kindgirls.com/gallery/eroticbeauty/vik/7444

Gość gość
Nieprawda. Lubimy zdobywac, ale takie gierki nie maja z tym nic wspolnego. Sa tylko naruszeniem zaufania. Chyba nie rozumiesz o co chodzi. Lubimy wiedziec, ze nasza kobieta jest kims wyjatkowym. Kims, kto jest calkowicie uksztaltowany i nie zmienia sie, by sie nam przypodobac. Kims, kto ma swoj wlasny swiat i jest w nim szczesliwa. Jesli wiemy, ze nasza kobieta jest wlasnie taka, to sie staramy. A wiele kobiet stara sie dopasowac do mezczyzny, jednoczesnie robiac cos wbrew sobie i to nas nudzi. Ale gierki to nie rozwiazanie. Przynajmniej ja nie chcialbym byc z kobieta, ktora sobie ze mna pogrywa i to jeszcze seksem.

Gość facet IQ130
przestańcie kur/rwa kombinować durne babiszony za dobrze wam jest??? :o

Gość gość
Bzdura nie z tej ziemi. Jak moja żonka chce podgrzać atmosferę to ubiera seksowną bieliznę taką do rozbierania nie noszenia ;) potrafi urządzić mi taki wieczór full wypas kolacyjka winem a na deser masaż w seksownym wdzianku ... To przez takie rzeczy sprawia ze o nią ciągle zabiegam, a nie jakieś durne gierki

Gość żonaaa
To muszę przemyśleć to co napisaliście. Może faktycznie to nie jest rozwiązanie. Muszę przemyśleć to co piszecie.

Gość facet IQ130
tu nie ma nad czym myśleć i deliberować, macie oduczyć się tych durnych gierek rodem z poradniczków dla bezmyślnych garkotłuków :o:D