Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Jaką zabawkę polecacie dla czteroletniej dziewczynki

Polecane posty

Tylko żeby nie była to zabawka edukacyjna, żadna gra, ani lalka, ani książka, ani nic co wymaga zaangażowania rodzica usmiech.gif Po prostu zawsze kupię prezent "nie taki" dlatego liczę na to, że może Wasze pomysły będą lepsze niż moje usmiech.gif Muszę kupić prezent dla dziecka, które niczym się nie interesuje, a rodzice uważają, że uczyć sie ma dopiero w szkole...i nie mam pomysłów :o

Gość gość
O cholercia, ale kryteria. A jaki masz fundusz? Mój mąż kupił swojemu chrześniakowi pieska furreal friends, młody jest nim nadal zachwycony, a minął już rok.

Gość gość
Na allegro kucyk interaktywny pinkie pie jest za ok 150 zł. Może to?

Kucyk świetny :) albo właśnie jakiś inny zwierzak interaktywny :) dzięki za pomysł :) Albo kupię żywego psa, zabiją mnie i nie będę musiała się zastanawiać na wielkanoc :D

Gość gość
Współczuję temu dziecku takich rodziców.

A może jakaś fajna gra planszowa albo towarzyska dla dzieci? Scrabble albo Jenga?

No właśnie pisałam wyżej że gra też nie może być :o bo przecież jednoosobowo dziecko nie pogra, a jak mu pokażę że można sie fajnie bawić z dorosłym to mnie tam z domu wykopią jak nic :p

Gość gość
Kup voucher do Teatru Małego Widza (Warszawa), albo na basen - moim zdaniem zafundowanie fajnego wyjścia jest o wiele lepszym prezentem niż zabawka

Gość gość
Pluszak uszyty na podstawie rysunku malucha!!!! Mega fajne!! Babka ma nie tylko złote ręce, ale i złote serce. Tutaj jest jej filmik z jakiegoś konkursu, w którym startuje - możecie sobie zobaczyć te pluszaki i ją - jaka pozytywna energia od niej płynie :D www.zrobtozlenovo.pl/doersi/pokaz/200 Uwaga - zakochacie się w pomyśle!!! :P Ja dostałam namiary od znajomej blogującej Mamy :D