Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

projekty we własnej firmie

Polecane posty

Gość gość

prowadzę własną firmę. Od dawna planowałam zrobić coś nowego. Czytałam, czytałam i wiem że chcę wdrożyć pewien projekt. I tu powstają schody. Nie do końca się na tym znam. I możliwości są dwie, wynająć firmę do tego, albo zatrudnić jakiś specjalistów. Jak sądzicie, co będzie bardziej oplacalne?

Gość gość
wg mnie bardziej się opłaca zlecić to na zewnątrz. Wtedy masz pewność, żę zostanei to dobrze zrobione, że jak to mówią: płacisz-wymagasz. Chcesz coś na czwartek to masz na czwartek i nie interesuje cie, że pani krysia jest chora ;)

Gość gość
ja mam firmę od 5 lat i co chwila podobny problem. Sama musisz podjąć ryzyko, nikt nie wie co to za projekt, co to za firma, jakie koszty. Serio, na kafe chcesz porady? Poczytaj może jakąś literaturę biznesową.

Gość gość
czytam, szukam. Myślalam, że ktoś tu może ma jakieś doświadczenia, zna jakeiś firmy, z którymi mołgabym o tym porozmawiać czy coś

czemu po prostu nie piszecie ze chcecie zrealizowac nowy pomysl we wlasnej firmie a nie "projekt"...

Gość gość
bo to projekt. zorganizowany ciąg działań, zmierzający do wyniku, realizowany zespolowo, to jest projekt ;) u mnie projekty wdraża firma exeon. Kiedyś z nimi współpracowałem w zakresie wzornictwa przemyslowego, a potem jakoś się okazało, że projekty też robią. I wspólpracujemy też w tym zakresie.

Zależy jaki projekt chcesz wdrożyć. Nie podałaś szczegółów, więc trudno stwierdzić, o co Ci chodzi.

Gość gość
właśnie, ale lepiej bezpośrenio szukać firm a nie na kafe. w googlach znajdziesz calą masę takich firm