Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mq3a

Czy dziewczyny nie chca miec milych facetow?

Polecane posty

Gość mq3a

Witam chce jako facet zapytac sie was dziewczyn czy wy tez tak uwazacie "Jeśli z kolei będziesz dla dziewczyny zbyt miły, to ona zacznie Cię traktować jak kumpla. Wcześniej czy później powie Ci, ze bardzo Cię lubi, ale na coś poważnego nie masz co liczyć" Pytam dlatego ze rozmawiam z pewna dziewczyna na gg juz od pod dwóch tygodni i zapytalem sie jeje czy cos domnie czuje ona odpowiedziala ze mnie lubi (dodam ze naprawde dobrze sie dogadujemy wiem o niej wiecej niz o kims z rodziny czy znajomych, ostatnio nawet sie poklucilismy powiedziala ze sie poplakala z tego powodu (juz jest wszystko OK rozmawiamy jak dawnie), 2-3 pytalem ja o spotkanie zbywala temat (dzieli nasz 400km), powiedziala ze potrzebuje wiecej czasu bo uniej to uczucie dopiero sie rodzi). Czemu jak jestem mily dla kobiety to ona traktuje mnie jak kumpla, to jak ja mam traktowac dziewczyne "walic ja po mordzie"? Bardzo mi na niej zalezy taka to szukac ze swieca....

Gość ginekolog okulista
nie znam sie na dziewczynach, mnie interesuja wylacznie pochwy

Gość gość
Chłopie 400 km trochę za daleko to nie za działa tak uważam

Gość gość
po dwóch tygodniach to ciężko nawet powiedzieć czy się kogoś lubi, a Ty oczekujesz wyznań? Poza tym jak o niej wiesz więcej niż o rodzinie/znajomych z realna to popracuj nad tymi relacjami.

Gość gość
chca