Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktoś z rodziny wielodzietnej? moja mama jest znowu w ciąży

Polecane posty

Gość gość
tak jestescie ANTY nastawieni do macierzynstwa a kto zarobi na WASZE emerytury?

Gość gość
ale dlaczego zaraz patologia ? bo więcej dzieci ? litości... są przypadki, że dzieci jest więcej, chociaż w rodzinie się nie przelewa, ale w rodzinie jest miłość i szacunek. To już się nie liczy? Poza tym, piszesz o swojej rodzinie i nazywasz ją patologią, źle miałaś? ktoś Cię bił? robił krzywdę ? bo nie rozumiem ?

Gość gość
tylko ona z bratem sa z jednego ojca, pozostala czworka kazde z innym, myslisz ze dzieciom nie wstyd za taka matke? bo mi by chyba bylo... :(

Gość gość
Nie wiem czy to prowo czy nie, ale cos ci powiem. Od malego wpojono mi, ze wielodzietna rodzina to patologia. Moi rodzice mimo bardzo dobrej sytuacji materialnej nie zdecydowali sie na wiecej dzieci. Teraz jako dorosla kobieta mam troche o to do nich zal. Bo po ich smierci zostane sama jak palec. Tak bardzo zazdroszcze innym rodzenstwa, nawet jak sie kloca, bo rodziny nigdy nie zastapi nawet najlepsza przyjaciolka. Moi rodzice sa wogole jacys antyrodzinni, ze wszystki sa skloceni. Mam kontakt tylko z jedna ciocia i 2 ich dzieci. Oraz babcia. No normalnie katastrofa :( Zgadzam sie, ze miec gromadke dzieci i klepac biede nie jest dobrze. Ale skoro wszysy sie kochacie i macie gdzie mieszkac i co jesc to moze warto spojrzec na to tez z pozytywnej strony. A jak maluszek sie urodzi to na pwno go pokochasz ;-) Powodzenia!

Gość gość
Gość z18.06 Sami się utrzymujemy :D ale czy aż taka gromadka dwoje z moich dzieci jest dorosłych i samodzielnych w sumie mamy w domu teraz dwójkę za niedługo trójkę.

Gość gość
dno

Gość gość
jak to kto zarobi na NASZE emerytury? Ty myślisz ? czy ta bańka miedzy uszami słuzy ci tylko do bekania? Na moją emeryturę zarabiam sama a także zarabiam na takie pasożytnicze rodziny co to tylko bachory potrafią robic. A i pewnie MOJE DZIECI na ich dzieci będą pracować bo patologia wyniesię z domu tylko to co sama widziała i jak się wychowała

Gość gość
wstydzę się właśnie, ale się nie odwrócę, przecież to matka, kocham ją taką jaka jest

Gość gość
a kto te gromade utrzymuje? matka pewnie nie pracuje, z czego wiec zyje? Facet z ktorym jest obecnie w ciazy utrzymuje wszystkie dzieciaki?

Gość gość
z alimentów i zasiłków z MOPSU

Gość gość
dzieci to szczescie a nie patologia patologia jest w tedy i tylko w dety gdy rodzice pija a nie ze maja 14 dzieci bo nawet jeden miliarder ma nawet 22 dzieci a na emeryture to sa wydawane bierzaco i jak populacja sie zmniejszy to emerytura sie zmniejszy albo znowu wydłuża wiek

Gość gość
Gość z 18.59 Dokładnie tak myślę jak ty też byłam sama dlatego od małego wiedziałam że będę miała dużą rodzinę.

Gość gość
smiesza mnie te teksty "kto bedzie pracowal na twoja emeryture". Jedynak z dobrej rodziny zarobi wiecej w ciagu calego zycia niz 5 z rodziny patologicznej, ktora wyssala z mlekiem matki cwaniactwo i umiejetnosc zycia na koszt innych.

Gość gość
to u góry to podszyw, mamę i dzieciaki utrzymuje jej obecny partner, na każde pobiera alimenty i zasiłek rodzinny oraz opiekuńczy na siostrę ,która ma lekkie porażenie dziecięce

Gość gość
czyli to my utrzymujemy was:-o

Gość gość
Twoja mama chyba lubi być w ciąży, rodzić, gorzej później z opieką,zamiast się zająć "starymi" dziećmi robi sobie "nowe" to sie leczy.

Gość gość
ja bylam 7mym dzieckiem, pamietam biede, brudne pieluchy wszedzie porozwalane i chleb z maslem i cukrem, obiady z caritasu.mam wielki zal do rodzicow za zmarnowane dziecinstwo

Gość gość
daj łapówkę ginekologowi,żeby podczas porodu podwiązał jajowody i problem masz z bańki

Gość gość
Wspolczuje ci... moze jesli mama utrzymuje sie z alimnetow, nie dba zbyt o dzieci ktore juz sa... moze mala prowokacja z pania z MOPS, ze zabiora jej dzieci i jeszcze bedzie placila po kilka tys za ich przebywanie w bidulu? Moze mamusia sie opamieta? Ps. Pani z mops nie musi byc prawdziwa, przyprowadz jakas powaznie wygladajaca kolezanke

Gość gość
te baby to są nie do z***bania, jak królice