Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pewne wątpliwości wobec niego

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, składa się tak, ze poznalam fajnego faceta okolo miesiąc temu na portalu spolecznosciowym. Nie angażowalam sie i dalej staram się trzymać dystans do tej znajomości. Niby wszystko jest fajnie, uczęszcza na dobra uczelnie, takze niewątpliwie jest inteligentny i ma cos w głowie, pochodzi z dobrej rodziny, wiec wychowanie ma nienaganne, dogadujemy sie dobrze. Niemniej mam do niego kilka spostrzeżeń i zastrzeżeń, a mianowicie: - podal mi swoj numer gg, juz na początku zaznaczył ze jest ciągle na niewidoku. od miesiąca nie zmienil na dostępny, czyżby mial cos do ukrycia, jakas przeszłość? - wyslal mi swoje zdjecie zamieszczone na stronie hostingu, na której widać ilość odwiedzających to zdjęcie i ta liczba sukcesywnie wzrasta. kiedy mi je wysłał bylo 10 odwiedzen, a kiedy weszlam wczoraj bylo juz 30. ja nie wchodzę na to zdjęcie wiec to nie ja nabijam tę liczbę. - po okolo tygodniu znajomości zaproponował mi wyjście na piwo, byc może bylo to symboliczne "piwo" typu spacer, posiedzenie w knajpie, ale nie zgodziłam sie. powiedziałam otwarcie, że uważam, że jest to za wcześnie, bo wtedy jesz nawet nie mialam jego zdjęcia, niewiele o nim wiedziałam - teraz minal juz okolo miesiąc kiedy piszemy ze sobą ( codziennie tylko i wyłącznie wieczorami, gdyż w dzień oboje mamy zajęcia) coraz bardziej zastanawiam się czy sie z nim spotkać. zaproponował mi już w zeszłym tygodniu spacer, ale zbajerowalam go i nie poszlam. Z jednej strony chciałabym go poznać, ale z drugiej wątpliwości mam i chyba nie potrafię ich przeskoczyć. Nie chce by okazał sie jakims dupkiem, na którego stracę tylko swój czas. Czy jest jakis sposób i czy w ogóle wypada wystawić go na jakas próbę?

wez sie ogarnij, na jaka probe?! tez mam gg i ciagle ukryte bo jak wlacze to mi 150 osob n*******la a tak odpowiadam komu chce a inni mysla ze mnie nie ma... poza tym poco robisz jakies gierki. poznawaj chlopaka i juz...

Gość gość
no wiesz, ja sama kiedyś mialam przez pewien czas ustawiony niewidoczny, ponieważ moj byly mi spamowal, az w końcu zmienilam gg.

Gość gość
zbereznik ma rację. Umów się na to piwo i będziesz miała z głowy większość rozterek, co najwyżej dojdą nowe :) zamiast gadać miesiąc na gg mogliście się spotkać ze 3 razy. Co do tych wyświetleń zdjęcia, to koleś miał prawo podać je jeszcze kilku osobom, ale nie koniecznie się dobrze z każdym dogadywał.

Gość gość
"pisal mi takie rzeczy, które według mnie świadczyły o tym, że jednak mnie bardzo lubi" Tylko nie daj się złapać na gadki o twojej wyjątkowości, bo kolesie piszą tak do większości dziewczyn :) tzn. poznawaj faceta i ciesz się znajomością, ale nie bądź przesadnie naiwna, bo to wciąż obcy człowiek.

Gość gość
tez jestem zdania, że dystans jak najbardziej wskazany, naiwna nie jestem i nie dam sobą manipulować :) czyli radzicie mi sie z nim spotkać, a co sądzicie o spytaniu go wprost co z tym gg?

Gość gość
up

Gość gość
Ale o co ci chodzi z tym gg? Bardzo duzo ludzi tak ustawia...

Gość gość
dobra, może faktycznie jestem przewrażliwiona, a co z tym hostingiem? wydaje mi się, że on poprostu dalej na jakimś portalu poznaje nowe laski i wysyła im zdjęcia.

Gość gość
up

Gość gość
Z takim podejściem polecam psychiatryk. Paranoja jak nic i tylko uprzykrzysz zycie temu zapewne fajnemu facetowi. Zostaw go dla normalnej. Frustratki nie sa nikomu potrzebne. Wystawić na probe pfff mentalna gimbaza

Gość gość
a Wy wyładowujecie swoją życiową frustrację na tej dziewczynie, pewnie jest niedoświadczona i nie wie jak rozegrać sytuację.

Gość gość
Zapytaj go gdzies w miedzy czasie czemu jest taki niedostępny i doslownie i w przenośni :)