Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scorpion1992

Szybko doszedłem

Polecane posty

Ok, mam pewien kłopot ponieważ wczoraj miałem pierwszy raz z nowo poznaną dziewczyną. Jako że długo z nikim nie byłem (a co za tym idzie nie uprawiałem seksu) to doszedłem w minutę ;/ Od wczoraj nie miałem z tą dziewczyną żadnego kontaktu. Chciałbym kontynuować tą znajomość ale nie wiem co teraz zrobić- trochę mi wstyd. Czy jest szansa na naprawienie tego czy raczej ona mnie olała?

Gość gość
Chyba juz po ptokach. Tzn. nie szkodzi, ze szybko doszedles, bo czasem sie zdarza, ale ze pozniej jej nie zaspokoiles to... ja bym sie nie chciala z takim zadawac

Gość gość
No normalne meżczyzni tak mają jak jest wyrozumiała to napewno bedziesz jeszcze nie raz spróbować

Gość gość
Albo drugi stosunek

Minetę robiłem jej w ramach gry wstępnej- coś około 10 min. Potem ona robiła mi loda, ale nie do końca. Następnie założyłem gumkę i się zlałem po minucie :P

Gość gość
Ha ha ha ha :-)

Tak w ogóle- nie spałem z wieloma kobietami. Mam 22 lata a to moja trzecia partnerka seksualna. Nie żeby mi zależało na ilości, raczej piszę to tak dla informacji. Poza tym mój członek ma 16 cm długości i 14 cm obwodu. To odpowiedni rozmiar?

Gość Henryczek Pentliczek
Nie martw się, to się zdarza :)