Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KMNMama

Bardzo widoczne żyły po ciąży

Polecane posty

Kochane podzielcie się swoim doświadczeniem w następującym temacie: czy Wam żyły na ciele stały się o wiele bardziej widoczne niż przed ciążą? Zawsze miałam taką "urodę", że żyły były widoczne, ale nie do szpecącego stopnia, a od ostatniego miesiąca ciąży aż do teraz (córcia ma już 2 miesiące) widać je na nogach BARDZO mocno... Na niektórych odcinkach mają kolor zielony, na innych jakby niebieskawy... Dodam że moja babcia i mama zmagają się z żylakami, jednak im ten problem dokuczył w późniejszym wieku niż mój (mam 25 lat). Ogólnie na ciele są mocniej widoczne wszystkie żyły, czy to może mieć związek z karmieniem piersią? Jest w ogóle jakaś szansa że to po zakończeniu karmienia minie? Nie wybrałam się jeszcze do specjalisty, gdyż naczytałam się w Internecie ogólnie na temat ciążowych rewolucji w ciele, i co za tym idzie, poszłam za radą żeby się wstrzymać od jakiegokolwiek leczenia dopóki hormony nie "wrócą do normy". Niestety nie znam żadnego konkretnego przypadku, nie wiem czy jakaś inna mama najpierw dorobiła się takich żył, a następnie zbladły po porodzie/karmieniu piersią. Podobno nawet żylaki powstałe w ciąży potrafią się cofnąć? Piszcie czy tak miałyście, buziaki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować