Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze małe dzieci mówią o...

Polecane posty

Gość gość

...tym, że już kiedyś żyły i były dorosłe??? Czy opowiadają jakieś dziwne rzeczy?

Gość gość
hmm??

Gość gość
nie a ile twoje dziecko ma lat?

Gość gość
nie mam dzieci, ale tu na kafe czytałam że ktoś twierdził że dziecko takie rzeczy opowiadało to ty ?

Gość gość
nie ja, dasz linka?

Gość gość
hej:) mój mąż gdy był kilkuletnim brzdącem powiedział do swojej mamy że jak był duży to umiał rysować. teraz ma 30 lat i jest z zawodu plastykiem. Nauka zaczyna się skłaniać ku temu ze "dusza/świadomość" przechodzi po smierci dalej.jesli Twoje dziecko tak mówi nie mów mu ze opowiada głupoty tylko wsłuchaj się w to co mówi. Może to wyobraźnia a może coś jaest na rzeczy. Koniecznie obejrzyj dokument "chłopiec który żył juz kiedyś" jest na youtube https://www.youtube.com/watch?v=rCIWEY8W9nI

Gość gość
moj brat opowiadal o pani z dzieckiem, ktora siedziala u nas w salonie zazwyczaj, nie pozwalal nikomu siasc na fotel bo tam siedzi "pani z dzieckiem" czasem to az bylo przerazajace bo podobno dzieci widza duchy, opowiadal rozne dziwne rzeczy, ze ma przyjaciela a ten ktos oczywiscie nie istnial. przeszlo mu jak mial 5 lat

mój syn ma 4 lata i cos wspominał ze kiedys pracował i ze był duzy ale moze mu sie cos sniło