Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid1987abc

Potrzebuje Pomocy

Polecane posty

Gość Dawid1987abc

Witam Jestem Dawid , wpadłem w ogromne kłopoty finansowe , potrzebuje każdej pomocy finansowej , obiecuje że oddam to co mi pożyczycie plus 10% od pożyczonej kwoty , wiem że szansa na to że ktokolwiek mi coś pożyczy , ale podaje numer konta , jeśli ktoś z was zdecyduje się coś mi przesłać proszę także podać adres e-mail , zapiszę i będę pamiętał gdzie zwrócić . Numer konta mbank : 43 1140 2004 0000 3802 4965 0037

Gość gość
chyba cie p****ało :P a poza tym skarbowka ci sie do d**y dobierze

Gość gość
mam dwie opcje , albo prosić o pomoc obce osoby , albo ze sobą skończyć , warto spróbować .

Gość gość
ok, wysyłam 10 zł, ile jeszcze brakuje? nie zapisuj mojego maila bo podam ci fałszywy licze,że mnie odnajdziesz itak... Człoweku-ile wisisz kasy powiedz to pomożemy ci jak zarobic a nie ty idziesz na żebry....

Gość gość
A do pracy iść nie możesz? Nikt obcy Ci nie pomoże, zresztą się nie dziwię. Gdyby to było takie proste, to każdy by tak robił.

Gość Dawid1987abc
podam jeszcze jeden nr kąta Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003

Gość gość
A mi też wpłacicie coś? Jak np. 10 osób się zrzuci po 10 zł to będzie stówka :P

Gość Dawid1987abc
Dawid1987abc dziś podam jeszcze jeden nr kąta Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 to nie wiadomość autora tylko podszyw , potrzebuje 11 tysięcy złotych wiem że to ogromne pieniądze , oczywiście pracuje , ale to co zarabiam jest bardzo małą częścią tego co potrzebuje , za każdą pomoc szczerze dziękuje , osoba która wcześniej pisała że wyśle 10 zł napewno odnajdę . Dziękuję

Gość Dawid1987abc
te 11 tys to pierwsza rata, poza tym są jeszcze duże odsetki które rosną każdego dnia a wierzyciele nie są zbyt przyjemni :(

Gość Dawid1987abc
Dawajcie kase do c***a!!! Najlepiej przelewem ekspresowym zalezy mi na czasie! Dzieki cwele!:D

ja zbieram na maserati co to wstawiali tu na forum. przyjme kazda kwote i tez ja na koncie odnajde ... :P:)

Gość gość
skąd się takie buraki biorą? posiali je czy spłodzili?