Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamerzysta! brak filmu i zdjęć.

Polecane posty

Gość gość

Podpisaliśmy umowę z fotografem i kamerzystą- wpłaciliśmy zaliczkę, na ślubie i weselu Panowie byli, pracowali, nie było zastrzeżeń z mojej strony, Od ślubu mija już prawie 2 miesiące, a zdjęc i filmu jak nie było tak nie ma, dzwoniłam pytałam się, ile jeszcze będzie potrzebują czasu, na umowie jest czas realizacji od 30 dni do 40, dziś pisałam sms-ai nawet nie odpisał, nie wie co robić dalej, zaczynam sie wkurzać bo oprócz paru zdjęc znajomych nie mamy nic innego z wesela, co robić?

Gość gość
No jak to co? Robisz najazd na te ich dziure, w ktorej urzeduja, robisz im takie pieklo, zeby sie zesrali, tupiesz noga i wrzeszczysz. Na bank zaraz sie znajda zdjecia i film, moze nawet na drugi dzien :) Powodzenia.

Gość gość
Nie chce Cie martwić ale u znajomych też była taka sytuacja (film i zdjęcia były z jednej firmy) i po 2 miesiącach jak zadzwonili ponownie, powiedziano, że ich okradziono i niestety zdjęć i filmu nie będzie. Młoda to chyba z miesiąc płakała. U nas kamerzysta w przeciągu miesiąca kontaktował się kilka razy. Mam nadzieje, że u Ciebie dobrze się skończy współpraca z kamerzystą. Powodzenia

Gość gość
Jak dzwoniłam pierwszy raz to mi powiedział, że ma kilka kopii materiału, zresztą już sama nie wiem czekam do jutra na telefon, jak nie będzie kontaktu to pojade do nich. Mam nadzieję, że się dobrze skonczy, bo inaczej sie załamie,

Gość gość
Tamten też mówił, że materiał się składa. Ale nie ma co się martwić na zapas ;) Zadzwoń jutro albo pojedź i już ;)