Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anif

udało się ?

Polecane posty

Gość gość
Bo się zejszczam:D Anif ty sfiksowałaś przez te "staranka".Zluzuj psycholko bo w życiu nie zaskoczysz jak będziesz taka podminowana:)

Gość gość
Pewnie byla u internisty bo na wsi gin nie przyjmuje, a do miasta ma za daleko,tak jak miała za daleko aby jechac po drugi test ciążowy:D

Gość gość
zacznijmy od tego ,kto normalny chciałby zrobić dziecko takiemu poje/bowi :D

kończę tę marną dyskusję. na koniec życzę sił, bo będę potrzebne.żegnam.

Gość gość
Do kogo teraz piszesz o tej karmie?:D widzę,ze to twoje ulubione słówko.Dawno się go nauczyłaś?:D:D

Gość gość
to jest jedyne, które opanowała, może miało być "karmnik", ale to było juz za długie :D

Gość gość
Chora i agresywna. Żenada.

Gość gość
Zaraz nam w/p/i/er/d/o/l/i albo prokuratora naśle:D

Gość maria1955
Uważasz się za lepszą,kiedy obrazisz kogoś, kto jest ze wsi ? prowokujesz i urządzasz sobie pośmiewisko ? jeśli nie rozumiesz, co to jest "Karma", to możesz ją odczuć, tylko czy było warto ? Mam 55 lat. Dwoje dzieci, które wychowałam na uczciwych ludzi, ale dziś dziękuję Bogu, że nie było internetu 20 lat temu i moje dzieci nie masują się, by komuś ubliżyć. wstyd !

Gość gość
mariola nie jestes w temacie więc siedź cicho i do wnuków marsz.Spójrz na kulturę autorki a potem się wypowiadaj.Przestanie ubliżać osobom ,które odpowiadają jej na zadane pytanie to zejde z niej.

Gość do autorki Anif
przepraszam bardzo, ale ja napisałam normalnego posta. Odpowiedziałam na temat ile lekarz kazał odczekać i zapytałam skąd takie pytanie skoro lekrarz zawsze minimum te 3 miesiące mówi żeby odczekać. Autorka jednak zamiast mi odpowiedzieć na pytanie o co jej chodzi (może mogłabym pomóc) to woli się wdawać w głupie pyskówki.

Gość gość
I wyzywać od frajerów

Gość maria1955
jak ktoś chce, to znajdzie. ona zapytała, bo kobieta po stracie szuka pocieszenia, nawet nadziei, że można szybciej niż lekarz zalecił.mieszkam na wsi.wychowałam dzieci, kiedy było naprawdę ciężko.miałam na głowie gospodarkę, wychowanie dzieci i męża, który lubił zaglądać do kieliszka.byłam sama, ale trudy nauczyły mnie pokory. dziękuję za radę, ale wnuków jeszcze nie mam. uwierzcie mi, że takie słowa potrafią zaboleć, a zło życzenia w nerwach mają wielką moc. nie ma sensu tracić życia na obelgi.każdy jest inny i nie możemy go wyśmiewać za to, że nie myśli jak ja, czy Ty, a nawet oni.

Gość gość
jedyną osobą, która tu złorzeczyła i obrażała innych, była sama autorka, więc najpierw Mario naucz się czytać ze zrozumieniem, potem uświadamiaj innych

Gość maria1955
Ale Ty sprowokowałaś. Idzie wywnioskować, że oba posty, są pisane przez ciebie. autorka się uniosła, ale kobieta po stracie, kiedy czyta takie opisy pod swoim i straconym dzieckiem adresem jest w stanie zareagować jak lwica. znasz pewnie nasze złotko Kowalczyk. silna kobieta, a po poronieniu popadał w depresje. zanim kogoś zdepczesz, zastanów się, czy było warto.

Gość gość
moje były 2 posty odnośnie tego kiedy i dlaczego powinno się podjąć kolejne starania, zostałam zwyzywana, więc daruj sobie, bo nie wdaję się w dalsze głupie dyskusje, rozumiem, że byłabyś dumna z takiej córeczki jak autorka, a stratę doskonale rozumiem, bo sama ją przeżyłam

Gość maria1955
mnie nie musisz atakować. mam córkę i jestem z niej dumna. jeśli przeżyłaś poronienie, powinnaś wiedzieć co czuje kobieta w takim stanie.oba posty wyglądają jakby były pisane przez jedną i tą samą osobę. nie będę cytować, bo aż przykro się robi, że tyle chamstwa w ludziach, szczególnie w stosunku do nienarodzonego maleństwa.pamiętajcie co Wam powiem. słowa mają wielką moc. jeśli człowiek w żalu i złości życzy komuś tego samego, to to wraca. o tym pisała autorka :( czasem myślę, że ludzie nie zdają sobie z tego sprawy. lepiej panować nad emocjami, szczególnie w takich miejscach.

Gość gość
ja Ci mogę przytoczyć obydwa moje posty, ale po co, skoro przecież TY wiesz lepiej, co ja napisałam, nigdy nikomu źle nie życzyłam, więc nie wpieraj mi bzdur! wstyd żeby kobieta w Twoim wieku miała aż tak ogromne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a "Gości" tu zatrzęsienie- w każdym temacie!

Gość maria1955
w porządku, jeśli masz czyste sumienie, to nie masz się czego obawiać. ja nie wiem, jak jest i Cię nie obwiniam. ostrzegam tylko osoby, które kpią z karmy i naśmiewają się z czyjeś tragedii. pozdrawiam. dobranoc-maria