Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anif

udało się ?

Polecane posty

komu się udało zajść w ciążę po 1 @ po poronieniu ?

Gość gość
nie wiem komu sie udalo ale to raczej nie wyscigi... moj lekarz byl zdania ze po poronieniu nalezy z rok odczekac

ROK ? To do jakiego Ty lekarza chodzisz .... ???

Gość gość
Nie wiem kto byłby na tyle głupi zeby od razu sie starać :o

jest wiele kobiet i niekoniecznie są głupie !

Gość gość
ginekologa z wieloletnia praktyka a ty?

do specjalisty, który uważa, że 3-6 miesięcy, to czas, kiedy fizycznie można podejść do kolejnej próby poczęcia dziecka, natomiast rok i dłużej, to rada dla kobiety, która nie jest w stanie psychicznie pogodzić się ze stratą dziecka.zmień lekarza.

Gość gość
nie ma potrzeby zabawa w co rok prorok nie jest dla mnie :) ale powodzenia w zapladnianiu sie co kwartal

Gość gość
my chcieliśmy z mężem i się udało. była obawa, ale dziś mamy 2 letniego synka Igorka. powodzenia, nie ma co czekać ;)

Gość gość
skoro lekarz mówi żeby odczekać minimum 3 miesiące, to nie mówi tak bo ma kaprys, a dla dobra kobiety i przyszłego płodu, który musi mieć odpowiednie warunki do rozwoju

Gość gość
jak widzisz każdy lekarz mówi co innego

Gość gość
Wróciła wariatka Anif,która podniecała się,że ma test ciążowy z Belgii za całe 11 euro:D Chciała też w aptece kupić test na betę z krwi:D:D Poroniłas i znów będziesz tu codziennie po każdym urojonym objawie doszukiwać sie u siebie ciąży?Oszczędź sobie i nam.

Dokładnie ! tej mówi, że ROK !!! a mi, że 3 miesiące wystarczy, by wszystko się zregenerowało. Dłużej, to czas by kobieta pogodziła się ze stratą i mogła spróbować przyjąć nową ciążę. Twoje chamskie komentarze mogą odwrócić się przeciwko Tobie, także nie obrażaj kogoś, kto ma swoje zdanie i lekarza.Pytam kobiet, którym się udało wcześniej, a nie znawczyni, która będzie czekać latami i sprzedawać swoje rady innym, obrażając ich przy tym.

Gość gość
Pewnie nawet nie poronila tylko okresu dostala z opozniemiem i zaczela wyc ze to na pewno dziecko bo wczesniej widziala cien cienia cienia cienia cienia kreski:O śmieszne tez było jak się pytała o teśt in vitro:D

zobaczysz, że wszystko zło do ciebie wróci.zobaczysz !!!

Gość gość
Ty sie przestań wydzierać, bo skoro lekarz mówi 3 miesiące, to znaczy 3 miesiące, oczywiście możesz zachodzic wcześniej, ale czy endometrium będzie gotowe na przyjęcie zarodka i ciążę??? zastanów się czy warto ryzykować

Gość do autorki Anif
mi lekarz kazał odczekać minimum trzy miesiące. Nie rozumiem twojego pytania? Skoro lekarz mówi żeby odczekać to przecież nie będziesz się starać i nie zajdzieśż po pierwszej miesiączce.

kto mówi o ciąży ! pytam kobiety, które zaszły wcześniej niż są zalecenia lekarzy ! wyjazd z forum frajerko

Gość gość
nie wiem co cie obraza ale jadem plujesz od wejscia: ROK ? To do jakiego Ty lekarza chodzisz .... ??? w domysle: pozjadalam wszystkie rozumy po udzieleniu rzeczowej odpowiedzi pojawila sie nawet ciocia dobra rada: zmien lekarza masz problem kolezanko, ale ja za stara dupa jestem zeby sie brac na twoje tanie chwyty

Gość gość
Ty do mnie z tą frajerką wyjeżdżasz? Może troche kultury, bo ja odpowiedziałam ci na 2 posty NORMALNIE, wiec mnie CHAMIE nie obrażaj!!! a jak się nie nadajesz do udzielania się na forum, to nie drzyj ryja tutaj

to wyjazd i to już :) jeszcze tu jesteś ? nudna idiotka

wypad ! i pamiętaj, karma cię dosięgnie za to co napisałaś wyżej. jak nie na tobie, to na rodzinie się odbije !

Gość gość
ty jestes poje/bana i powinnas się u psychiatry leczyć, a nie u ginekologa, najwidoczniej do to ciebie jednak karma wróciła

Gość gość
19:57 pewnie tak było:D Pamiętam jak pisała,że spodziewa się dziecka i szukała rady odnośnie butelki do karmienia a za kilka dni pytała tu o wynik testu ciążowego:)baba ma jakies urojenia.

Gość gość
karma to sie koty i psy karmi, chociaz ostatnio w lidlu widzialam nawet karme dla ptakow przejdz sie dziewcze, kup troche podokarmiaj glodne ptaszki i moze wtedy da sie z toba porozmawiac jak z czlowiekiem

ktoś ma nieźle nasrane w główce. myślisz, że jesteś sprytna i podszywasz się za innych "gości" ? słów nie cofniesz, a co Cię dopadnie, to się przekonasz.

Gość gość
Widać wiejską kulturkę Anif.

Gość gość
hahaha, no jaka psycholka

masz coś do wsi ? świecisz "mądrością" miastowa :D