Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romantyczny weekend

Polecane posty

Gość gość

chcę zrobić chłopakowi niespodziankę i zabrać go gdzieś na weekend w grudniu. Jesteśmy z dolnośląskiego. Mamy samochód więc dojazd nie jest problemem, czekam na wasze propozycje, bo mam kilak pomysłów, ale może coś lepszego wymyślicie

Gość gość
zabierz go do Krakowa :) mnie narzeczony zabrał do Krakowa kiedyś i tam mi się oświadczył. Więc uważam, że to najbardziej romantyczne miasto w polsce :) znalazł cudowny hotel efekt express nie w samym centreum, więc nie było szalenie głośni i gwarno, ale był dobry dojazd do centrum. A miasto prze cudowne :) na pewno wam się spodoba

Gość ewelina543
A może warto byłoby wybrać się do stolicy? Ja jeszcze nigdy nie byłam, więc chętnie pojechałabym tam chociaż na weekend żeby zobaczyć te najważniejsze miejsca w Warszawie. W sumie to mam w planach taki wyjazd, nawet już znalazłam dla siebie hotel: http://www.hotelaramis.pl/ na Mokotowie.

Gość gość
Ja spędziłam wspaniały romantyczny weekend pod Warszawą w http://www.chotynia.pl/ . Było wspaniale. Masa atrakcji, a dworek po prostu przepiękny. Mam chyba najlepszego faceta na świecie. :)

Gość gość
Ty chyba chora jestes dziewczyno albo robisz tu reklame ? za ta cene to ja wyjade do super hotelu na majorce albo na Malte- 8 dni , 3 posilki dziennie ,all-inclusive - za 299e. albo dalej troszke i cieplej nieco na Tenwryffe - 8 dni dwa posilki dziennie , za 399e. A w kraju to ja bym wybrala piekne gory np. Bialy dunajec www.pokoje podtatrami.com za 30-zl.od os.- albo w Swidnicy,ul.Karola Miarki, za 15zl.os.- za pokoj 2os.z lazienka tv,tel.74 852 99 21,lub 603 061 990,albo pensjonat Haltex w swidnicy ul.zamorskiego 16, pokoj 2os.z tv. kosztuje 18-25zl. tei. 74 853 97 80, lub 880 355 977,albo Pokoje goscinne u Marcina z tv i lazienka za 22zl. od os.fajny program np. jazda konno, grylowanie, wspinaczka i inne,sniadanie albo obiad 10-15 zl. To sie nazywa wspaniale spedzony czas , przynajmniej dla mnie, bo wydac kupe kasy aby pobyc w krakowie ? Juz bym wolala we Wroclawiu, w rynku na wolnym powietrzu cala noc graja rozne zespoly wokol ratusza, a knajpy sa pelne do rana i pelno turystow , a zycie zaczyna sie po 20-tej,wychodza roznej masci "grajkowie" i "artysci" a nawet malarze i inni artysci, czym ciemniej to przyjemniej !