Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie forumowiczki ;) może wy mi coś podpowiecie. Chodzi mi o plamienie implantacyjne. Miałyście? Jak wygląda, jakie sa objawy? Kiedy robić najlepiej tescik? A teraz moja sytuacja. Z narzeczonym współżyjemy bez zabezpieczenia. Ostatnio tj. 30.10 wieczorem zaobserwowałam bardzo lekko różowy śluz . 31.10 też miałam taki pod wieczór ( w ciągu dnia wodnisty ). 1.11 nic tylko ten wodnisty. Wczoraj (2.11) ok 3 może 4 razy mialam na papierze (ogolnie to taki byl tylko na papierze, a ten wodnisty lekko beżowy na wkladce). No i dzis rano. No i nie wiem co myśleć bo okres niby powinnam mieć za 2-3 dni a ja tak mam już od czwartku. To może być to plamienie? Pobolewal mnie czasem brzuch ale dosłownie chwileczkę. No pomóżcie? Trochę zaczynam już wariować. :( i nie wiem kiedy zrobić teścik żeby wyszedł prawidłowo. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Gość gość
Witaj, ja jestem w trzeciej ciąży i nigdy nie miałam plamień implantacyjnych , nawet nie wiem co to jest. Mi test wyszedł już 3 dni przed terminem @, możesz zrobić nie zaszkodzi

Gość gość
No ja właśnie trochę o tym poczytałam po tym jak się nie rozwinęło na okres. Bo kiedyś o tym słyszałam. Trochę boję się zrobić bo strach a z drugiej chciałabym te dwie kreseczki :D

Gość gość
Ja w ostatniej ciąży mialam plamienie, 7 dni po stosunku wypadło. Było króciutkie, jeden dzień i mało. U Ciebie to trochę już trwa. Ostatnio mam takie plamienia w drugiej fazie cyklu, byłam z tym u gina to powiedział że to z niedoboru progesteronu...Może i Ciebie to? No ciężko stwierdzić, tylko test Ci prawdę powie :) Testuj w dzień spodziewanej @ jeśli nie nadejdzie lub następnego dnia. Powodzenia :)

Gość esmeraldi
Miałam plamienie implantacyjne dwa dni przed terminem @, było dość obfite

Gość gość
ja miałam plamienie na tydzień przed @ i byłam 100% pewna, że okres szybciej się pojawił. Test wtedy nie pokazał II kresek, dopiero w terminie spodziewanego @

Gość gość
No to mówicie żeby jutro nie robić ? Lepiej zaczekać do czwartku? Sama sie dziwie czemu tak ale no mowie to rozowe takie jakby to nawet nie ostatni dzien okresu bo mniej tego jest. Zobaczymy :)

Gość gość
Up