Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakich sklepach sie najczesciej ubieracie?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam w małym mieście i mam mala galerie, raz na jakiś czas jeżdżę na duże zakupy do Kielc, gdzie sie obkupuje, głownie w h&m, stamtąd tez mam najwięcej ubrań, również z stravidarius, bershka, New look, tally weijl, sinsay, river island, i wiele innych, ale szczególnie h and m, często dokupuje ciuchy w moim reserved w moim mieście, w croppie i housie tez czasem znajduje coś fajnego, szczególnie spodnie i biżuteria jest fajna, w top secret bardzo rzadko, ale tez kupuje. A wy?

Gość gość
W tk maxx

Gość gość
masz jednym slowem oblatane galerie i wygladasz jak co druga panna na ulicy

Gość gość
w ciuchlandzie. kurtka, plaszcz, buty, torebka, bluzki, spodnie, sweterki, paski, czasem bizuteria. posciel rowniez. reczniki na poslanie dla kota.

Gość gość
Poza tym kupuje na Internecie i nie wyglądam jak co druga panna bo u mnie żadna sie tak nie ubiera bo nie ma galerii a nikt nie jeździ taki kawal tylko po ciuchy i jestem jefna z 10 osób które maja takie ciuchy. Poza tym w Lumpie tez czasem coś znajdę.

Gość gość
buty - w internecie bo nie dostanę ich stacjonarnie; w okresie przecen czasem wyskoczę do berlina bo mam blisko i tam są dostępne. ubrania - tk maxx, new look, pretty one, forever21. bielizna - równeż w internecie bo sklep braffiterski ze stanikami freya i panache w moim mieście zamknęli :( Ogólnie rzadko coś kupuję bo nie lubię zakupów.

Gość gość
W croppie.

Gość gość
Zapraszamy na stronę www.e-torebeczki.pl Posiadamy bogatą ofertę najmodniejszych torebek, plecaków oraz portfeli. J&A Angelika Dybka

Gość gość
T K Maxx i H&M, czasem New Look albo Next.

Gość gość
Różnie, choc najczęściej z braku czasu jadę do galerii i tam kupuje, więc wiadomo ze sieciowki...

Gość MIlenkowaowa
Nie mam niestety czasu chodzić po galeriach, więc wybieram przeważnie zakupy w sieci. Od jakiegoś pół roku korzystam z allinside.pl, bardzo fajne rzeczy tam mają, wyglądają jak z dobrych sieciówek np. jak z Zary, a ceny bardzo niskie.

Gość gość
Cubus, H&M, zara, bershka, only, fishbone, Versace, mieszkam w norwrgi lubie norweskie firmy artict north, roots, I inne

Gość gość
Jeszcze ciuchland, mango, tara,

Gość gość
Lumpeksy ,TKMaxx, All Saints, Topshop, Selfridges.

Gość gość
Ostatnio obkupilam sie w promod, vero moda, czasami hm, czesto 1982. Bielizna Beate Uhse, buty roznie ale wole pooszczedzac i kupic lepsze.

Gość Malineczkowaona
Ja kupuje w necie na allinside.pl, bardzo duży wybór rzeczy, rozmiarówka trafiona, jakość bardzo ok, a ceny... śmiesznie niskie. :)