Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puniutek

Kocham Ją ! chyba jednak ją kocham...

Polecane posty

ale ona mnie nie......lubimy bardzo przebywać w swoim towarzystwie , rozumiemy się prawie bez słów, mamy wspólne tematy i żarty , uprawiamy ten sam zawód.....kiedyś coś tam było choć niewiele , potem długo nic......a teraz jak zaczęliśmy znowu spędzać czas razem..... uczucie jakby do mnie wraca podczas gdy ona trzyma ostry dystans.....:(

Gość gość
ojejku to trudny temat i juz ci współczuje mam coś podobnego na koncie znając życie oboje jesteście w związkach/małżeństwach bo inaczej skąd ten dystans

Gość gość
jak chcesz rozmowy to napisz trochę wiećej konkretów, mamy zgadywać czy co. no chyba że chciałes tylko to napisac i masz w d***e rozmowe wazne jest to dlaczego ona trzyma dystans, pewnie jesteście w związkach, dlaczego mimo że ją rzekomo kochasz siedzisz na kafe zamiast napisać do niej, iść czy zadzwonić do niej, zeby usłyszeć jej głos... tyle warta jest twoja miłość siedzisz i czekasz na gotowe, aż to ona rzuci ci się na szyje

Gość gość
sprawdz w bokserkach, najlepiej po ostrym wysilku fizycznym okaze sie ze chyba jednak jej nie kochasz :P przeciez jedyne co wy czujecia to to czy wam staje

mi się wydaje że ona dobrze wie co do niej czuję. zresztą juz jej to mówiłem 2 lata temu. ....ale skoro ona nic nie czuje to szkoda zawracać sobie d**e

Gość gość
bo jak nie staje to ona sie nie nadaje

Gość gość
2 lata temu to po ile wy macie lat

Gość gość
a powiedziałeś osobiście?