Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciliscie ostatnio kogos bliskiego?

Polecane posty

Gość gość

Ja dzisiaj znowu stracilam czlonka rodziny :( w ciagu 2 lat zmarly mi 3 bliskie osoby w sile wieku :( ja juz nie wytrzymuje tego wszystkiego psychicznie, juz nie moge patrzec jak moja matka placze :( na domiar zlego dziadek ma raka i tez nie wiadomo ile jeszcze porzyje :( ja chyba zwariuje :( czemu zycie jest takie okrutne

Gość gość
wyrazy wspolczucia :( ja tez kilka lat wstecz mialam podobna sytuacje i do dzisiaj jest mi z tym ciezko :( trzymaj sie

Gość gość
jak zmarł mi Dziadek to poczułam, że nasze życie jest jak wybrakowany papier toaletowy i trzeba tylko korzystać z życia póki się je ma

Gość Smutna0987
3 miesiące temu w wypadku zginął ktoś bardzo mi bliski do dzisiaj nie umiem się po tym pozbierać, jeszcze nie było dnia abym o nim nie myślała, a jeszcze był 1 listopada :(

Gość gość
ja straciłem oboje rodziców na raka i to w dodatku w krótkim opdstępie czasu wszedzie wokoło te cholerne raki.

Gość gość
cnote

Gość gość
wspolczuje :(

Gość gość
Współczuję... Mnie w tym roku zmarł dziadek, w zeszłym drugi dziadek i babcia, a 2 lata temu teść. Niby nie byli już w sile wieku, ale bardzo ich kochałam :(

Gość gość
wiem co czujesz i współczuję ci bardzo. u mnie tez ostatnio dużo z rodziny odeszło.. co prawda trochę dalszej, ale jednak. :( w takich wypadkach nic dziwnego,że jest się zdołowanym i to naturalna ludzka reakcja, smam zaczełam zastanawiać się co będzie, gdy ja umrę itd, sporo o kremacji czytałam - http://www.exitus.com.pl/uslugi/kremacje-zwlok i w ogóle, jesień tego roku okazała sie być bardzo dołująca, pozostaje tylko mieć nadzieję,że im jest teraz lepiej i że kiedyś się spotkamy.

Gość gość
ja 3 razy w przeciagu 3 miesiecy ;( po prostu jakaś plaga, najgorsze, że te osoby były mi bardzo bliskie. nie mialy nikogo i musiałam podjąć się organizacji pogrzebów, żeby nie zostały samotne, lub pochowane byle gdzie. zdecydowałam się na www.koperski.com.pl najbliżej miałam do nich i z tego co słyszałam, to dobre opinie o nich krążą... i faktycznie pogrzeb był na wysokim poziomie.

Gość gość
właśnie to jest najgorsze jak umiera osoba samotna i nie ma nikogo bliskiego kto byłby w stanie zająć się pogrzebem... tego się boje najbardziej :( ostatnio razem z mama byłyśmy odpowiedzialne za pogrzeb starszej cioci, która własnie nie miała nigdy dzieci, a mąż zmarł dawno temu. dobrze, że mogłyśmy liczyć na zakład pogrzebowy http://www.kalla.lublin.pl/, bo bez nich byłoby nam naprawde ciezko

Gość gość
czy nawet w tak poważnym i smutnym temacie, musicie wpieprzać te swoje reklamy na "krzywy ryj " ?..odrażające !!

Gość kris28
A DOBRZE WAM TAK HA HA HA HA

Gość gość
1,5 roku temu zmarła moja mama, w grudniu 2013 poroniłam, a 2 miesiące temu zmarł mój tato. Myślałam, że umrę z rozpaczy, Na szczęście mam cudownego partnera, który pomógł mi przez to wszystko przejść

Gość gość
Siostrze w zeszłym miesiącu zginął syn w wypadku samochodowym. młoda dziewczyna wjechała w niego autem wieczorem z prędkością 150 km/h i nie udało się go odratować w szpitalu. Mundurówka zachowała się skandalicznie i nawet nie powiadomiła o tym rodziny. Dowiedzieli się o tym dopiero ze szpitala rano... gdy już zmarł. Po takim wydarzeniu nie mieli właściwie już siły cokolwiek organizować i ja zajomwałam się pogrzebem. Zleciłam to firmie www.pogrzeby-vektor.pl którzy na szczęscie zachowali się bardzo stosownie, załatwili wszystkie formalności i przywrócili ciało do w miarę normalnego wyglądu.

Gość gość
Brata ciotecznego z którym właściwie się wychowywałam. Nasze rodziny właściwie mieszkają za płotem i trzymamy bliskie kontakty. Miał wypadek samochodowy i niestety nie udało się go uratować. :/ Pomagaliśmy przy pogrzebie i polecono nam zakład http://przymierze.olsztyn.pl który na szczęście zajął się prawie wszystkimi formalnościami od odbioru ciała i wypełnienia wszystkich druków, po całą ceremonię

Gość gość
ja w tym roku straciłam babcię, zaraz na święta wielkanocne :( w ogóle jakiś przykry rok dla mnie, sporo złego się działo, jestem silna babka, a mimo to, zalewałam się łzami, jak jeszcze nigdy w życiu, ale na dzień obecny jest dobrze i tylko wyglądam kiedy wreszcie ten rok się skończy i liczę, że kolejny będzie jednak udany.