Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynagrodzenie niani

Polecane posty

Gość gość

Czy 1600 zł za 9 godz. od poniedziałku do piątku, bez sprzątania, gotowania itp. uda mi się kogoś znaleźć? Jedni mówią, że dużo, moja znajoma płaci niani studentce 1400, Pani która u mnie była na rozmowie chciałaby zarabiać 2000 zł, z jednej strony słyszę, że ludzie płacą po 1200/1500 zł, że 1600 to dużo, już sama nie wiem, czy nianie - studentki, emerytki naprawdę zarabiają 2000 zł?

Gość gość
jak dla mnie to malo

Gość gość
chodzi o Wrocław

Gość gość
Dużo, ja w warszawie znalazlam za 1000 zl, tez 8-9 godzin dziennie. Dalam ogloszenie w necie i same sie zlazily

Gość gość
Mało

Gość gość
Bez przesady normalnie na te czasy.

Gość gość
Znajdziesz. Szukaj. Ja zarabiam teraz 1800, ale z niepełnosprawnym dzieckiem. U poprzedniej rodziny miałam umowę nianiową i zarabiałam 1680. Płaciłam podatek. Jakbym nie miała podatku do zapłacenia, to bym mogła mniej zarobić, ale zależało mi na umowie. Powiem Ci-nie zrażaj się, szukaj. Kiedyś mama, u której pracowałam opowiedziała mi, że była bliska rezygnacji, bo dziewczyny chciały 2000 i więcej. Ja się cieszę, że się nie poddała, bo miałam u niej fajną pracę. Zarabiałam najniższą krajową, ale to mi wystarczało, nie miałam dodatkowych obowiązków. Rodzina była super. Tak super, że po tygodniu dostałam ofertę za większą kasę, ale wiedziałam, że dobrze trafiłam i nie ma, co ryzykować zmiany. Ludzie mają różne oczekiwania. I nianie, i rodzice. Ważne, żeby się wzajemnie znaleźć:)

Gość gość
wg mnie to duzo. Ja zarabiam nawet nie najnizsza krajowa, a i tak sie ciesze ze mam prace. Szukalam opiekunki w razie czego, oferowalam 5zl na godzine, telefonow mnostwo

Gość kasia66
Dużo.Moja znajoma zarabia 1100zł od pon do piątku po 8-9h z dwoma chłopcami 2 i 4 latka,plus gotowani im sprzątanie.Dodam,że ten starszy to diabeł,nie dziecko.