lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 sdgfhgjhk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 ghjkl; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 rtyu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Miałam w ciąży i za j ebiście bolało... na początku nie, ale potem jakaś masakra. Ginekolog kazał zostawić, któregoś dnia odpadło i ból znikł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 Tylko, że mnie nic nie boli, nie swędzi, nie piecze. Nawet jeszcze nie współżyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Ale mnie też nic nie bolało... zaczęło po jakimś miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 masz naturalnie takiego "motylka" ? Czy to przez te narośle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 A co ginekolog powiedział? Że to hpv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 Ten motylek zaczął mi się robić jakieś 3 lata temu. Narośle mam z pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 nie powiedział, że to hpv, w sumie za wiele nie mówił jakby się tym nie przejmował... Stwierdził, że i tak w ciąży nie będzie tego ruszał. A powiedz mi ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 i tego motyka masz od kilku lat dopiero? Sorry, że o to wypytuję, ale mi się on robił hmm nawet nie wiem kiedy, bo nie zwracałam na to uwagi jako mała dziewczynka, ale chyba mam od zawsze i myślałam, że ta narośl to właśnie od tego może.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 3, 2014 wargi zawsze miałam większe, ale jak byłam w technikum to się powiększyły. i od jakiegoś czasu te dziwne narośle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 no cóż... idź do lekarza życzę Ci żeby wszystko było ok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia861 0 Napisano Listopad 4, 2014 podbijam. ktoś miał coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 fuj, ty masz po prostu tak wielką łechtaczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach