Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój pracodawca jest wart uwagi ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, W skrócie pracowałam jako menadżer w biurze i w pewnym momencie z powodów osobistych życie mi się troche poplątało i po jakimś czasie byłam bez pracy. Podjęlam więc jakąkolwiek pracy byle mieć jakikolwiek dochód. Chciałam pracować jako kelnerka w restauracji, więc zmieniłam sobie CV, wurzuciłam wszystkie osiągniecia i wykształcenie i dostałam pracę. Pracuje tam już z 6 miesięcy, kelnerką nadal nie zostałam tylko roznosze jedzenie. I w dodatku przenieśli mnie do innej restauracji w sieci. Ostatnio jednak odkryli, że jestem wykształcona i zaczęli mnei lepiej traktować. Oczywiście szukam lepszej pracy w zawodzie i wg doświadczenia i mam rozmowy ale pracy nie dostaję. Zastnawiam się, czy warto, gdyby ta moja restauracja doszła do wniosku, że skoro jestem wykształcona to dadzą mi jakąs normalniejszą pracę na przykład kierownika czy coś innego w obrębie firmy czy warto to rozpatrywać ? Czy lepiej dążyć dalej do szukania pracy w swoim zawodzie ? Bo zauważyłam już, że się mnie na miliony sposobów podpytują jakie sa moje oczekiwania w stosunku co do płacy... i wynagordzenia. Co o tym myślicie ?

Gość gość
Hmmmm..... No i trzeba dodać ze mnie lubi bardzo...

Gość gość
bajerowanie szefa jest męczące