Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZAAKCEPTOWAC to ze sie zmieniam ,starzeje,brzydne ??!!!

Polecane posty

Gość gość

I juz nie wygladam jak w dawnych mlodszych latach ? :( :(

Gość gość
kobieta starzejąca się starzeje a nie brzydnie widocznie z upływem czasu nie dbasz o siebie

Gość gość
no niestety, tak to już jest :P jak wyżej, zadbaj o siebie, a podobne tematy zapraszam jak będziesz miała 70-80 na karku :) bo wtedy można powiedzieć, że człowiek dopiero się zestarzał.

Gość gość
Jesli masz kochająca osobę obok i wyrozumiała przyjdzie ci to łatwo i naturalnie. Ja nie przejmowałem sie zmarszczkami , nawet mi sie podobało ale od kiedy maz mnie zostawił zalamalam sie , nie moge patrzeć w lustro , czuje sie stara i brzydka i wszystko mi przeszkadza ...:(

Gość gość
no moja matka ma 50 a wygląda ładniej niż jak miała 30 bo w tedy była utyta i wyglądała jak stara baba

Gość gość
Kazda kobieta,kazdy mezczyzna ZBRZYDNIE ,to naturalne zjawisko kazdego to czeka!!! zrozm ,im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie !

Gość lubie pokornych
tak to już jest że nawet piękna lalunia będzie stara a w końcu umrze dlatego nie ma co rzucać tyłkiem za młodu i cwaniaczyć podobnie z kasiarzami do trumny se kasy nie włożycie

Gość gość
To ze umrze to wiadomo ale lepiej byc młoda i piękna niz stara i brzydka prawda?

Gość gość
ja właśnie wole patrzeć na twarze 40latek i starszych kobiet. Mają to coś w sobie. Jakieś takie piękno. Każdy z nas się starzeje, a ten kult młodości dzisiaj sprawia, że wiele osób nie potrafi się z tym pogodzić.

Gość gość
Oj nie każdy brzydnie. Nigdy nie miałyście ciekawej urody i w tym jest wasz problem.

Gość gość
oj każdy każdy się starzeje, zmienia trochę na gorsze. Ja nie byłam nigdy ładna to fakt, ale widzę, że moje koleżanki, które kiedyś były pięknościami nie wyglądają już tak świeżo, co nie znaczy, że jakoś brzydko, po prostu inaczej.

Gość gość
Niektóre 40stki wyglądają lepiej od nastolatek.

Gość gość
Jak kobieta jest zadbana i ma ładne rysy to do późnej starości może swietnie wyglądać.

Gość gość
Oj znam 30 latki pasztety i 70 latki piękne kobiety, nie ma reguły.

Gość gość
"nie wyglądają swieżo" Pracują w rybnym :D

Gość gość
Zmienić kryteria piękna i nie porównywać się.

Gość gość
Ja osobiście z tym po prostu walczę. Chodzę często do kosmetyczki, robię mezo i laser, żeby cera wyglądała świeżo. No i dużo ćwiczę, akurat na figurę, to można sobie zapracować- mam lepsze ciało niż gdy byłam nastolatką, gdy byłam szczupła, ale miałam zero ruchu, teraz jestem szczupła i wysportowana. W sumie nadal wyglądam bardzo dobrze, ale tez mnie przeraża, że jeszcze 10-15 lat i będę co najwyżej atrakcyjną kobietą w średnim wieku..