Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty dla dziewczynek 7 i 4 lata

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Zbliżają się urodziny moich dwóch chrześniaczek. chciałabym kupić im taką samą zabawkę, bo kiedy dostawały każda inna to jedna o drugą były zazdrosne. Co można podarować dziewczynka żeby pasowało i dla 7-latki i dla 4-latki??? proszę o pomysły :-)

Gość gośćMMgosc
Furby :) Jak nie maja jeszcze . Albo Play Mobile.

Gość gość
farby już mają, starsza do pierwszej klasy chodzi, młodsza do przedszkola. ogólnie zainteresowania maja podobne, lubią się razem bawić, lalki, przebieranki, starsza często bawi się w "szkołę"

Gość gość
Moja prawie 7 latka tez marzy o furby chociaz dla mnie to wyrzucanie kasy, zabawka kosztuje cos ok 350 pln. Kiedys marzyla o kotku tanczacym i spiewajacym. Dostala takowego i wlaczyla moze 2 razy, a kosztowal podobnie jak furby. A cos z plastycznych rzeczy? albo cos takiego: http://www.zabawkidami.pl/quercetti-tor-kulek-kulki-marble-run-vortis-id-341.html Moja ma juz dlugo i czesto lubi do tego wracac. Sa rozne kombinacje, wielkosci tych torow.

Gość gość
ups... przeczytałam "farby" a nie "furby" :-D w zeszłym roku kupiłam starszej pieska interaktywnego, siostra (mama dziewczynki) mówiła że za dużo się nie bawi nim.