Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metpracocholik

pracocholik bezrobotnym

Polecane posty

Gość metpracocholik

Witajcie, mam na imie xxx, jestem pracocholikiem który ma za niskie wykształcenie aby znaleść pracę... byłem menagerem, od 9 lat, pracowałem dużo, w nadgodzinach, awansowalem, byłem cenionym pracownikiem. ale.. nadszedł czas redukcji i mnie wycięto.. sposób jaki się to stało był poniżej pasa.... szukam pracy od 3 miesięcy, jedyne co znajduje to praca za 10zł brutto.. pracuje na czarno od czasu do czasu. ale moja psychika jest w kompletnej rozsypce, nie wiem czy to odstawienie pracy, czy coś w tym rodzaju. mam tylko czarne myśli, i niechce mi się już żyć. posprzątałem swój świat, poukładałem go tak aby wszytsko było łatne po moim odejściu. zostanawiam się co będzie dalej, myśle cały czas o wiecznym spoczynku...

Gość gość
po pierwsze - ortografia! po drugie - czy masz rodzine? po trzecie - czy za te nadgodziny miales zaplacone?

Gość gość
odstawienie od pracy i rozsypka prestizu najprawdopodobniej a nie bylo tak ze wszystko podporzadkowales pracy i awansowi i drecza sie koszmary postawienia w roli zuzytej szmaty?

Gość gość
nigdy nie były płacone, extra.. wiecej... firma stosuje metode że osoby mają umowę o pracę + umowe zlecenie z inna na wykonywanie pracy w nocy. moja psychika jest w stanie rozkładu

Gość gość
nadgodziny... gdy właśnie o nie rozpocząłem staranie się... zostałem odstawiony, a następnie zwolniony z pracy.

Gość gość
moze im ktos kiedys zrobi reklame jak swego czasu byla pracownica zrobila biedronce... chlopcze: praca TO TYLKO PRACA nic wiecej to ze cie szef dzis poklepie po plecach bo jestes mu potrzebny nie oznacza ze cie jutro nie wywali w ramach ciecia kosztow wiec - przestan sie wczuwac w to co masz napisane na wizytowce, co?

Gość szeregowy czereśniak
dokładnie tak jak powyżej. Dodam tylko byś nie patrzył na to co robiłeś, a na to co umiesz. Co umiesz?

Gość gość
pracoholik, tumanie dalej nie czytam