Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej muzyki słuchacie mamuśki? Luźny topik

Polecane posty

Gość gość

W przerwach między opieką nad małymi i starszymi dzieciakami ? Najlepiej wklejajcie linki do swoich ulubionych piosenek - zrobimy taki luźny muzyczny topik :) Chętnie otworze się na inne propozycje muzyczne

Ja lubię wszystkie etno i folkowe rytmy :) Obowiązkowo Balkanika - polecam wszystkim, Kapela ze Wsi Warszawa, Żywiołak, Gooral :) oraz wszelkie kompozycje Michała Lorenca nawet te niefolkowe :)

Gość gość
żywiołak ekstra ja łłucham tego co ty i jeszcze Ruta ale dobrym rockiem też nie gardzę w komerchowych stacjach nie ma czego słuchać

Gość gość
mi to tak właściwie to chyba tylko disco polo nie podchodzi, lubię zarówno ciężkie klimaty jak i ostatnio trap :p

Gość gość
a ja w przeciwieństwie do dagi wolę stary skład Piersi ;)

Gość gość
Do tych grup często wracam: Nirvana, Metallica, Soundgarden, Faith no More, Wilki stare...Szalona młodość i beztroska mi się przypomina

Gość gość
ja lubie trance i muzykę taneczną ale jestem otwarta właściwie na każdy gatunek.Ostatnio przez przypadek znalazłam to;https://www.youtube.com/watch?v=9zkKq5u8Oas i się zakochałam,mogłabym słuchać i oglądać na okrągło,polecam;)

Gość gość
Die Antwoord

Gość gość
Nirvana, Sting, Red Hot Chilli Papers, Foo Fighters, Johnny Lee Hooker, Eminem, Nina Simone, Perfect, Republika, Myslovitz, The Doors - mogę wymieniać w nieskończoność. To się nazywa eklektyzm.

Gość gość
Od klasycznej, przez jazz i metal po poezję śpiewaną, zależy na co mam ochotę. Oczywiście nie wszystko z każdego gatunku, mam ulubione "style" i wykonawców, ale ogólnie bardzo dużo tego jest. W tej chwili leci w słuchawkach Therion :)

Gość gość
Two steps from hell czyli tzw trailer music.