Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki czy chciałybyście synową po Zasadniczej Szkole Zawodowej?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie :D

Gość gość
szkoła nieważna, ważne żeby nasz synuś ją bzykał

Gość gość
Chciałybyście mieć tłumoka w rodzinie?

Gość gość
Gdyby miała po tej szkole dobry zawód, była mądra i pracowita dziewczyna to dlaczego nie? Jestem po studiach, ale nie patrzę na ludzi przez pryzmat ich wykształcenia. Zwracam uwagę na to co sobą reprezentują.

Gość gość
Jak np. wy robicie z siebie wielką paniusię i inteligentkę a syn przyprowadza dziewczynę po zawodówce?

Gość gość
Niestety jak ktoś idzie do zawodówki to oznacza, że jest leniwy, mało ambitny i głupi. Dzisiaj studia każdy zrobi. KAŻDY. Więc kim jest człowiek, któremu nawet się nie chce tego zrobić? Albo jest za głupi?

Gość gość
To że ktoś skończył zawodówkę wcale nie oznacza że jest tłumokiem. Ja skończyłam liceum i studia i obecnie żałuję że nie poszłam do zawodówki, gdyż miałabym wyuczony zawód. A tak nie mogę znaleźć roboty.

Gość gość
Bo jesteś głupia i nie możesz nic znaleźć po studiach?

Gość gość
Najważniejsze, zeby koorfą nie była :D

Gość gość
Ja już bym wolała koorwę niż wieśniarę bez szkoły.

Gość gość
Jakie ma znaczenie szkoła moja synowa nie musi być po studiach czy po liceum ważne żeby była dobrym człowiekiem

Gość gość
Jeśli z synem się dogaduje, mają o czym rozmawiać, rozumieją się i kochają, to nie mam nic przeciwko temu! Papierek wcale nie świadczy o mądrości, inteligencji, czy kulturze osobistej, to się z domu wynosi :-D U nas we firmie sekretarka szefa, panienka po studiach, biegle znająca?? angielski, nie potrafiła dogadać się z zagranicznym gościem, i wiecie co, zrobiła to sprzątaczka! i to tak swobodnie, jak by całe życie posługiwała się angielskim, a panience szczena opadła, rozdziawiła gębę i spiekła takiego buraka, że szok!

Gość gość
Ja już bym wolała koorwę niż wieśniarę bez szkoły. xxx O jakaś wiejska koorfa się oburzyła :D

Gość gość
S********j, nie jestem twoja koleżanka po fachu wieśniaro bez szkoły.

Gość gość
Jeśli z synem się dogaduje, mają o czym rozmawiać, rozumieją się i kochają, to nie mam nic przeciwko temu! Papierek wcale nie świadczy o mądrości, inteligencji, czy kulturze osobistej, to się z domu wynosi U nas we firmie sekretarka szefa, panienka po studiach, biegle znająca?? angielski, nie potrafiła dogadać się z zagranicznym gościem, i wiecie co, zrobiła to sprzątaczka! i to tak swobodnie, jak by całe życie posługiwała się angielskim, a panience szczena opadła, rozdziawiła gębę i spiekła takiego buraka, że szok! Tak napewno :D

Gość gość
Gość 10.37 to co napisałaś czytałam w dwu tygodniku chyba (z życia wzięte )

Gość gość
S********j, nie jestem twoja koleżanka po fachu wieśniaro bez szkoły. xxx Zgadza się tępa łajdaczko, bo ja się nie zadaję z takim rynsztokiem jak ty. Wieśniarą bez szkoły to ty jesteś. Gdzie się urodziłaś i wychowałaś? Na stogu siana w Ciućkowie? A szkołę jaką skończyłaś? Wiejskie technikum + 2 lata zaoczne dla pracujących? I ty się uważasz za wykształconą, debilko co ciągnie zonatym po kątach i daje każdemu na gwizdnięcie? :D

Gość gość
To popatrzcie jacy ludzie uczęszczają do zawodówek. No raczej nie są to ludzie elokwentni xD

Gość gość
No nie. Takie panny nie mają szansy na inteligencka rodzinę.

Gość gość
każda jedna będzie lepsza od ciebie tłumoku. ta po zawodówce również

Gość gość
Właśnie wyszło z pani jaka jest pani inteligentna .Pozdrawiam

To popatrzcie jacy ludzie uczęszczają do zawodówek yy No jacy ? Masz jakiś problem ? Byłaś ? Widziałaś ? Nie to morda krótko zasmarkana inteligentko

Gość gość
Tłumoku? A ty wiesz do kogo mówisz wieśniaro bez szkoły?

Gość gość
Gość 10.50 zgadzam się w 100 % z tą wypowiedzią

Gość gość
No jacy ? Masz jakiś problem ? Byłaś ? Widziałaś ? Nie to moda krótko zasmarkana inteligentko zly.gif x Widziałam, byłam! Patologia okropna.

Gość gość
No kto tam chodzi? Laski, które słabo się uczyły już w podstawówce / gimnazjum, gdzie poziom nie jest wysoki, słuchające disco polo i już w wieku 15 lat szukajace męża.

Gość gość
MAM 3 SYNÓW, JAK DLA MNIE synowa moze byc po zawodowce, ale musi miec jakis zawod, byc madra dobra, kochac mojego syna , bo to on bedzie z nia zyl anie ja napewno nie chcialabvym takiej synowej ktore sie tu wczesniej odzywaly, czyli chamidel ktorym wychodzi sloma z butow a uwazaja sie lepsze od innych, mam studia skonczone mam inż. ale nie pracuje w swoim zawodzie, jestem obecnie na kilkudniowym urlopie i pisze z telefonu ------------dlatego sa bledy i literowki,

Gość gość
Przykre to,jak się czyta takie opisy o ludziach,o których nic nie wiecie.

Gość gość
Tak kuźwa marze o takiej synowej dla mojego syna :D i jeszcze takiej z balejażem, petem w gębie i dajacej innym na dyskotekach :D