Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchacszczescia

Chcialabym sie zakochac i byc kochana.. dziewczyny jestescie szczesliwe?

Polecane posty

Gość sluchacszczescia

Ja osobiscie nie jestem zakochana w tym momencie.. i nie wiem czy ktos jest we mnie. podejrzewam,ze tak,ale to tylko podejrzenia. Tesknie za tymi uczuciami i zastanawiam kiedy sie znowu pojawia. A Wy, jestescie szczesliwe? Jak spotkalyscie swoich facetow? Chcialabym posluchac przyjemnych historii :)

Gość gość
Tak jestem zakochana i szczęśliwa.

Gość gość
a ja mam wyj****e na tę całą miłość i tyle w temacie

Gość sluchac szczescia
Nie, to raczej doplenienie mojego zycia niz jedyny cel :) Tylko tego mi brakuje

Gość gość
A co to jest być szczęśliwą? Czy być zakochaną oznacza być szczęśliwą? Czy kochać kogoś to też szczęście?

Gość zawsze szczery
to raczej doplenienie mojego zycia x to wspaniale, dlatego napisalem "czesto"

Gość sluchacszczescia
Ja uwazam, ze oprocz mojego zycia ktore posiadam - fajna praca, znajomi, jakie w miare ulozone zycie, zdrowie plus byc kochana i kochac to wlasnie to czego potrezbuje zeby byc do konca szczesliwa. Jakie Wy macie popjecie szczescia?

Gość sluchacszczescia
Jakie Wy macie pojecie szczescia mialo byc **

Gość gość
Jestem szczęśliwa wtedy gdy unoszę się w chmurach:D

Gość gość
Znajomość z moim mężczyzną zaczęła się dość.. pikantnie. Spotkałam się z nim niezobowiązująco, na pierwszym spotkaniu wylądowaliśmy w łóżku. Było nam ze sobą cudownie, ale nie byłam zakochana.. On bardziej zabiegał o mnie niż ja o niego, nie chciałam się angażować. On był po rozwodzie, ja byłam młoda i dziwiłam się, że nie chce 'korzystać z życia', tylko ponownie się ustatkować. Spotykaliśmy się 1-2 w tygodniu, dzieliła nas odległość 150km. Bardzo lubiłam jego towarzystwo, czułam przy nim taki ciepły spokój, ale nieistotne rzeczy, tj. znajomi, imprezy.. były dla mnie ważniejsze. W końcu on ze mną zerwał, bo złamałam daną mu obietnicę i nie zmieniłam stylu życia. Odszedł. I wtedy zdałam sobie sprawę, że nie mogę bez niego żyć i potrzebuję jego obecności jak powietrza. Nagle wszystkie wypady, imprezy, szaleństwa nie miały żadnego znaczenia.. Teraz mieszkamy już ponad rok czasu razem, a ja jestem w ciąży. Nigdy nie byłam bardziej szczęśliwa. To inny wymiar radości, szczęścia, jeden z najważniejszych w życiu.

Gość sluchacszczescia
No i wlasnie takie historie lubie sluchac :) Bardzo sie ciesze,ze Wam sie udalo. Uwazasz,ze zawsze trzeba trzymac sie kurczowo swojej decyzji? tak jak Twoj facet gdy postawil Cie pod sciana zebys w koncu sie ogarnela ;)?

Gość dziewczynaaaaa90
ja mam przesyt miłością. chłopak, którego miałam już dość nagle się zmienił , do momentu kiedy nie oszukał mnie z zabezpieczeniem, bylebym tylko wpadła i nie odeszła. teraz jestem w ciąży i z każdym dniem czuję do niego coraz większą niechęć. jak można kogoś usilnie chcieć zatrzymać? kobietki chyba są jakieś granice... a teraz postawił mnie przed faktem dokonanym - albo jesteśmy razem albo JA psuję dziecku rodzine i dzieciństwo.

Gość czizas
oszukał mnie z zabezpieczeniem, bylebym tylko wpadła i nie odeszła. teraz jestem w ciąży i z każdym dniem czuję do niego coraz większą niechęć. jak można kogoś usilnie chcieć zatrzymać? kobietki chyba są jakieś granice..." ------hahahahaha

Gość sluchacszczescia
To akurat nie jeste szczescie. Ale ja Ci wierze, moj byly zawsze mowil,ze podlozy mi inne tabletki zamiast anty zebym zaszla w ciaze..

Gość dziewczynaaaaa90
tu nie ma nic śmiesznego czizas. nie śmiałabyś się, gdyby spotkało to ciebie. jestem bardzo nieszczęśliwa i tyle moich wspomnień z tej wielkiej miłości...

Gość małarudamaruda
poznałam na imprezie u swojego chłopaka, ja jeszcze parę msc byłam ze swoim chłopakiem, on kręcił z moją przyjaciółką, chociaż już coś do siebie mieliśmy na tamtej imprezie (flirt). potem napisała do mnie na gadu, popisaliśmy trochę i wyszło, że pójdziemy na randkę. jesteśmy ze sobą ponad 4lata, we wrześniu zamieszkaliśmy razem, od czerwca zaręczeni. kocham go bardzo, jestem z nim szczęśliwa.

Gość sluchacszczescia
No widzisz, i taki sie znajdzie :) Ja z moim pierwszym chlopakiem zawsze mielismy przerywany stosunek. Do dzis mowi,ze zaluje ze nigdy nie wpadlismy. Czasami sa to zarty czasami nie.

Gość zawsze szczery
i ty sie godzilas na stosunek przerywany? no coz, najmadrzejsza to nie bylas

Gość dziewczynaaaaa90
zawsze szczery - niech zgadnę, jesteś zakompleksionym grubasem, który nie umie osiągnąć żadnego celu w swoim życiu, więc wybrałeś kafeterie, żeby cisnąć innych? myślisz, że twoje słowa mnie ranią? hahahahahahahahahahhahaha frajer :* uwielbiam się śmiać z takich jak ty <3 cwany w necie piz...da w świecie yup :*

Gość gość
No ja jestem kochana, to nie gwarantuje szczęścia, jestem w związku ale nie potrafie dać z siebie tego co dałam w zwiazku z poprzednim ktory mnie rzucił :(

Gość gość
może poszukaj innego? póki nie jest za późno :P

Gość czizas
tu nie ma nic śmiesznego czizas. nie śmiałabyś się, gdyby spotkało to ciebie. jestem bardzo nieszczęśliwa i tyle moich wspomnień z tej wielkiej miłości... ----- hahahah c'mon :) uwaga kobietko, teraz bedzie szkoujaca wiadomosc! zblizenie plciowe kobiety i mezczyzny moze skutkowac zajsciem w ciaze przez te pierwsza. komunikat werbalny to nie antykoncepcja. jesli masz jakies watpliwosci skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta.

Gość gość
niech sobie pociśnie , pewnie nie ma nic innego do roboty. uważam, że jeśli nie kochasz go to nie rób mu dłużej nadzieji...

niech zgadnę, jesteś zakompleksionym grubasem, który nie umie osiągnąć żadnego celu w swoim życiu, więc wybrałeś kafeterie, żeby cisnąć innych? x niunia, niech zgadne, nie zdobedziesz sie na odwage by sprawdzic swoje podejrzenia :-)

Gość dziewczynaaa90
ulżyło ci ?