Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieśmiałość w dorosłym życiu

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 22 lata i borykam się z bardzo głupią sprawą. Otóż jestem bardzo nieśmiały. Nie radzę sobie z życiem. Próbuje się otwierać. Z trudnością mi to wychodzi czasem gubię się w wielu sprawach. Nie potrafię przez nieśmiałość walczyć o swoje. Zamykam się w sobie choć wiem że nie powinienem. Czasami zastanawiam się skąd ta nieśmiałość się wzięła. Przez lata szkolne (gimnazjum, liceum) byłem zamknięty, nie potrafiłem normalnie porozmawiać z rówieśnikami, przez co często mi się za to dostawało - za nieśmiałość. Z czasem to się pogłębiało tak iż siedziałem cały dzień w domu i nie wychodziłem nigdzie. Teraz próbuje się otwierać, bardzo się denerwuje gdy z kimś rozmawiać , bo zawsze myślę że się ośmieszę idt. Że nie znajdę wspólnych tematów. że kogoś zdenerwuję swoją nieśmiałością. Bardzo się tym wszystkim przejmuję i chciałbym się od tego jakoś uwolnić. Miałem parę wizyt u psychologa ale nic to nie dało.

Gość gość
spotkaj się z damą do towarzystwa, ona cie ośmieli

Gość gość
Nie spotkam się ponieważ takie rzeczy mi nie głowie :)))

Gość gość
tego się nie robi prawiczku głową tylko fifaskiem, masz fifaska?

Gość gość
autorze: może jakaś koleżanka z pracy cie ośmieli, rozepnie ci rozporek i się zajmie twoim małym

Gość gość
KONIEC TEMATU!

Gość gość
10:58, dlaczego koniec przystojniaku? bardzo chce pomóc tobie napalona Jola lat 58