Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toruń! Gdzie na romantyczna kolację? Podzielcie się...

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie- szukam restauracji z klimatem, gdzie można zjesć romantyczną kolację z okazji rocznicy ślubu. Żeby była piękna oprawa, elegancki kelner i w miare niedrogo. Bede wdzięczna za sugestie!

Gość gość
Hotel Gotyk. Polecam

Gość gość
Bardzo dziękuje-oferta super!

Gość gość
ha ha ha No zlotko komuna juz sie skonczyla wiec darmowych pieniedzy po prostu nie ma ruszyc glowka trzeba jak na chleb i inne luksusy tam tego zaruszyc krysztaly i kelner no i piekna oprawa i...niedrogo ha ha ha 000 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
tak, to jest w karcie. taki gratis do łososia wedzonego :)

Gość marcinekss3
Ja swojej obecnej żonie to się oświadczyłem w Starej Metropolis ;)) Fajne miejsce, z bardzo dobrym jedzeniem i otwartą obsługą. Czasami też od nich zamówię teraz coś z dostawą, całkiem szybko dostarczają porównując do różnych innych pizzerii i lokali. Pełne menu na stronie www.staremetropolis.pl mają wrzucone. Hej!

Gość ivankova
Może od razu jakiś wypad do hotelu? Bo hotel w Toruniu nie musi być drogi ( wystarczy spojrzeć : http://hotelnadrzeczka.pl/oferta-cennik/pokoje/ ) a pobyt w nim może naprawdę odciąć od rutyny. W dodatku jest czysto, pokoje dobrze utrzymane, a obsługa przemiła, więc warto wziąć tę możliwość pod uwagę, a potem się już tylko dobrze bawić.

Gość gość
do mcdonalda na szerokiej

Gość gość
fantastyczne propozycje!

Gość gość
Mój facet wziął mnie ostatnio do Restauracji Róże i Zen https://www.rozeizen.com/ . Zjedliśmy tam najbardziej romantyczną kolację w historii! Miejsce te jest bardzo klimatyczne i urocze, wnętrze bardzo gustowne i miłe dla oka. A co najważniejsze, potrawy to istny raj dla podniebienia!